folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Julio İglesias Albümleri Arıyorum

Julio İglesias Albümleri Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ocean
    ocean's avatar
    Erkek
    arkadaşlar elinde olan varsa paylaşabilirmi bütün albümlerini indirebilecegim bi yer felan vasa sevinirim
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

latin müzikleriydi sanırsam bi ara bende vardı fakat ne oldu bilmiyorum yav... bu arada real madridin eski kalecisidir bu

adam... eğer bu tür müziklerden hoşlanıyorsan buena vista social club dinlemeni tavsiye ederim...

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    jannissary
    jannissary's avatar
    Erkek

e baba sen hepsini bulmuşsun zaten=) bende olan kesin vardır bunların içinde... ama dedğim grubun albümlerini bul kesin

buena vista social club... kesin seversin... bilen müridlerde vardır eminim

15-17 yaşları arasında ham bünyeli,cahil,karanlık beyinler tarafından yetişmiş geleceğin statükocu elitleriyle bayağı ve gereksiz tartışmalardan sıkıldığımdan dolayı artık siyasi tartışmalarda boy göstermeyeceğim. o konulara yazanlara dışardan bakıp cahilliklerini nasıl kustuklarını son derece iyi görebiliyorum.size kolay gelsin. isteyen herkes üstüne alınabilir. gocunduysanız pm atabilirsiniz.
Toplam Hit: 708 Toplam Mesaj: 3