folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder K Belgesi Ve SRC Belgesi Hakkında Bilgisi Olanlar

K Belgesi Ve SRC Belgesi Hakkında Bilgisi Olanlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek

Arkadaşlar 2002 model Peugeot Partner araç aldım.Bu aracı kullanmak için K belgesi SRC belgesi gerekiyor falan diyorlar.Kimileri  gerek yok sen ticari olarak kullanmıyorsun diyor.Bu konuda bilgisi olan var mı?

Ben bu aracı ticari amaçla kullanmıyorum sadece binek araç olarak aile arabası olarak kullanıyorum.Yinede bu  aracı kullanmak için bu belgeleri almam gerekiyor mu?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tbbsg.
    agrilion
    agrilion's avatar
    Erkek
    hayır alman gerekmiyor, k belgesi ticari taşımacıklıkla alakalı bişey diye biliyorum
    Yanlış bilio olabilirim :)

Ben Kapitalizmim ve bankacılar benim evlatlarım.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek

Canım kardeşim K Belgesi , şehirler arasi çalişmak için bir belge , SRC ise sürücü belgesi demektir. ulaştirma bakanligi veriyor bunu birde psiko teknik raporu istiyorlar.

Bu sayfiklarimin hepsi dolmuscu taksici v.s Ticari araç kullananlar için senin o hususi araci kullanman için ehliyetin olmasi yeter hemde b :)

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Evet kardeş bende o şekilde biliyorum ama her kafadan bir ses çıkıyor tereddüt ediyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkwood
    darkwood's avatar
    Erkek

araban hayrlı olsun benim babam tır şöförü babam aldı agır arçlar için komyon tır otobüs gibi  src 1 src 2 src4 filan gigo gidiyo k1 de nakliye için sanrm

SEMPER PARATUS
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ebulmadi
    ebulmadi's avatar
    Erkek
    Resmi bir yazıda bulamadım ama karayolları genel müdürlüğüne eposta gönderdim.belki cevap gelir.Geçen hafta ilk kez trafik cezzası yedim evlat acısı gibi koydu içime şimdi tırsıyorum.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mehmetcan
    mehmetcan's avatar
    Erkek
    yok olm ben dolmuşcuyum bizim gibi şöförlere geçerli o , normal lere birşey yok raat ol

bizde keyfine düşkün sosyal çocuklar olabilirdik ; hayatla erken seviştik herşey üstümüze kaldı
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

K belgesini kamyonet kullanmak için zike zike almaz zorundasın.

ayrıca ticari araç kullandığın için src yolcu nakliyesi yada src mal nakliyesi almak zorundasın :)

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
Toplam Hit: 1492 Toplam Mesaj: 8