folder Tahribat.com Forumları
linefolder Yazılımlar / Diğer Programlar
linefolder K-Lite Codec Pack Video Simgelerindeki Önizleme Sorunu (Flv,3Gp,Mkv)

K-Lite Codec Pack Video Simgelerindeki Önizleme Sorunu (Flv,3Gp,Mkv)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

mrb arkadaşlar pc de saçma bir olayla karşılaştım daha önce bişeyi yoktu durduk yere böyle bir saçmalık oldu

video simgelerindeki önizleme resimleri görünmüyor bu sadece ( flv - 3gp - mkv ) için böyle diyerlerini gösteriyor

bilenleriniz varsa eyer bu durumda ne yapılması gerekiyor ?

sürüm olarak bu kurulu : K-Lite_Codec_Pack_710_Mega

KNOWLEDGE IS POWER!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

C:\Users\Kullanıcı adın\AppData\Local\IconCache.db

bu dosyayı sil görev yöneticisinden explorer.exe yi sonlandır.Ve yeni görev çalıştır explorer.exe yani yeniden çalıştır bi bak bakalım düzelecekmi?

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OCEANUS
    OCEANUS's avatar
    Erkek

baba3232 bunu yazdı:
    -----------------------------

bu dosyayı sil görev yöneticisinden explorer.exe yi sonlandır.Ve yeni görev çalıştır explorer.exe yani yeniden çalıştır bi bak bakalım düzelecekmi?

Denedim olmadı sinirden kafayı yiyecem şimdi harbi durduk yerde böyle saçma birşey oldu yaa ne lanet birşeymiş anlamadım

sistemim 64 bit daha önce de kurmuştum bunu sorun yoktu ne olduysa a.q şeyi delirtti beni şimdi

64 bit için olan codec'i öncemi kurucaz yoksa asıl codec'i kurduktan sonramı kurmam gerekiyor ?

KNOWLEDGE IS POWER!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    baba3232
    baba3232's avatar
    Erkek

OCEANUS bunu yazdı:

baba3232 bunu yazdı:

Denedim olmadı sinirden kafayı yiyecem şimdi harbi durduk yerde böyle saçma birşey oldu yaa ne lanet birşeymiş anlamadım

sistemim 64 bit daha önce de kurmuştum bunu sorun yoktu ne olduysa a.q şeyi delirtti beni şimdi

64 bit için olan codec'i öncemi kurucaz yoksa asıl codec'i kurduktan sonramı kurmam gerekiyor ?

Farklı farklı codec paketleri yükleme sam codec pack var yükle onu yeterli.Sorun olmaz.

"Dünyanın en yüce tahtına da çıksanız, oturacağınız yer, kendi kıçınızın üstüdür...(Friedrich Nietzsche)"
Toplam Hit: 1518 Toplam Mesaj: 4