K12.Tr Uzantılı Sitelere İndex Atılırmı
-
şimdi beyler varsa bayan başlığım biraz absürt olmuş olabilir ama neyse k12.tr uzantılı yani genelde okul sitelerine index atmakta bi fark varmı yani güvenliklerinde bi fazlalık yani daha güvenli beceremessin diye bişey varmı yoksa biraz uğraş ve çabayla bunaa index atılırmı ??????? atılırsa bilen biri bi kaynak gösterip yardımcı olabilirmi ?? saolun
-
editör panelinde sql wardı bi aralar diye hatırlıom geçen senelerde ama dalga geçilme küfür yeme bide banlanma ihtimalin
war sölemedi deme belkide yok bunu bilemeyiz belki bu bi paradoxtur :| bide hp31+1 varya çok lavuk adam o (içimden
geldi)
-
Fark yoktur hoca, sadece domain hack işlemi biraz daha farklı işlio ama onun haricinde web server web serverdır...
-
hocam ben hackledim kendi okulumun sitesini ( hoca benle dalga geçince öyle gerekti ) beni bir sürü tehtit etti hoca. göstere göstere hackledim üstelik. hala okul sistemi bendedir warezlemiştim. fakat hiç bir zorlukla karşılaşmadım. shell soktum bitti. o günden sonra hoca siteyi kapattı :D www.gaziemireml.k12.tr idi site ama hala yapımda :D
Toplam Hit: 1759 Toplam Mesaj: 4