K750i Ekran Sorunu "Ekran Bembeyaz"
-
yaf beyler bende k750i var sony ericsson telde normal ses çıkıor arama yapabiliyorum ama son 2gündür birden bire ekran bembeyaz oluyor ışık var ama
görüntü yok 2 gün önce böle olduğunda batarya çıkarıp takıyordum oluodu ama şuan hiç olmuor kapama tuşu ile kapatıyorum ama yine kapanmıyor
ne iştir anlamadım böle bişi başına gelen yada bi çözüm bilen Varmı Acep ¿?
-
Valla ayni tel bende var ilk ciktiginda aldim o gundur bugundur tas gibi :))
-
Up...
Bakalım belki bu sefer bi bilen çıkar
-
aynı telefon ve aynı sorun bendede var. 3 aydır aynı beyaz ekran çıkıyor. bataryayı çıkarıp taktığımda düzeliyor.
-
Benim rahmetliktede aynı sorun vardı ekran kapanıp açılıyor beyaz bir ekran geliyor 5 defa servise gönderdim sonun system connector die bir parça değişti düzeldi.
-
benim e250 de aynı sorun war benimkinin ekran filmi kopmuş belki seninkide öledir hacı
-
bugrahan45 bunu yazdı:
-----------------------------
aynı telefon ve aynı sorun bendede var. 3 aydır aynı beyaz ekran çıkıyor. bataryayı çıkarıp taktığımda düzeliyor.
-----------------------------yaf tak cıkar yapıom batarya 2dk sonra yine aynı terane artık mecbur servise götürcem teli 10gün telefonsuz gezecez
-
Bende de 6600 warken olmuştu. Ama hep beyazdı. Ekranıyla ilgili bi dewre mi ne bozulmuş dediler yaptılar.
Servise götür direk açıp baksınlar. -
kardeş sen onu bunu bıraaak git telefoncuya yani sony ericsson baayisine yaptır.... başını nie ağrıtıyosun..
-
bi teli 3 kez servise verince değişmek zorunda mı ?