K750i Güvenlik Kilidi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek
    arkadşalar bende k750i var güvenlik kilidi varmı nokia daki gibi tuş kililidi yapmak için yoksa ben mi bulamadım..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hyb
    hyb's avatar
    Erkek

bende bir süre  kullandım ama öyle bir özelliği yok  tek güvenlik kodunu pin girdikten sonra soruyor nokialar  gibi telefon açıkken değil

........................................
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yns_berk
    yns_berk's avatar
    Erkek
    reklam gibi olmasın ama donanımhaber forumlarında k750i patch diye aratırsan tuş kilitlendiği zaman kod soran patch yapabilirsin telefonuna, orada uzman kişiler çok sana yardımcı olacaklardır.

...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

yns_berk bunu yazdı:
    -----------------------------
    reklam gibi olmasın ama donanımhaber forumlarında k750i patch diye aratırsan tuş kilitlendiği zaman kod soran patch yapabilirsin telefonuna, orada uzman kişiler çok sana yardımcı olacaklardır.
    -----------------------------

sağol. birader..

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    bulursan buraya koyda bizde yararlanalım.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurk
    nurk's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

warsa burayada koy bizde indirelim lazım oluyor hoca...

[22817//kaanabak]
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NetBABA
    NetBABA's avatar
    Erkek
    Aynen varsa bizde isterik :D

Umudumu bu güne bağlamadım ki yarınım dan umutsuz olayım.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    break
    break's avatar
    Erkek

Orjinal şifresi '' 0000 '' tür . Eski kodu öğrenmek için yeniden yazılım yüklemelisin .. Garanti kapsamı bunu direk halleder ama .. veya cihazınızın boardına testpoint yaptırıp gerekli programlar ile güvenlik kodunu sıfırlatın. ( bu işlem riskli olduğu için mecbur kalmadıkça uygulatmayın )

Agronomist + Yaprak Tütün Uzmanı
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Martech
    Martech's avatar
    Erkek
    Hocam Bende K750i Kullanıyorum.. Ben Yaptım Suan Telefon .. W810i Yazılımı Kurulu Titreşimli Temalar Falan.. Far Manager İle Telefonda İstedigin Değişliği Yapabilirsin... Googlede Aratirsan Resimli ANlatımları Mevcut.. Kolay Gelsin..
Toplam Hit: 1828 Toplam Mesaj: 9