K750i Güvenlik Kilidi
-
arkadşalar bende k750i var güvenlik kilidi varmı nokia daki gibi tuş kililidi yapmak için yoksa ben mi bulamadım..
-
bende bir süre kullandım ama öyle bir özelliği yok tek güvenlik kodunu pin girdikten sonra soruyor nokialar gibi telefon açıkken değil
-
reklam gibi olmasın ama donanımhaber forumlarında k750i patch diye aratırsan tuş kilitlendiği zaman kod soran patch yapabilirsin telefonuna, orada uzman kişiler çok sana yardımcı olacaklardır.
-
yns_berk bunu yazdı:
-----------------------------
reklam gibi olmasın ama donanımhaber forumlarında k750i patch diye aratırsan tuş kilitlendiği zaman kod soran patch yapabilirsin telefonuna, orada uzman kişiler çok sana yardımcı olacaklardır.
-----------------------------sağol. birader..
-
bulursan buraya koyda bizde yararlanalım.
-
warsa burayada koy bizde indirelim lazım oluyor hoca...
-
Aynen varsa bizde isterik :D
-
Orjinal şifresi '' 0000 '' tür . Eski kodu öğrenmek için yeniden yazılım yüklemelisin .. Garanti kapsamı bunu direk halleder ama .. veya cihazınızın boardına testpoint yaptırıp gerekli programlar ile güvenlik kodunu sıfırlatın. ( bu işlem riskli olduğu için mecbur kalmadıkça uygulatmayın )
-
Hocam Bende K750i Kullanıyorum.. Ben Yaptım Suan Telefon .. W810i Yazılımı Kurulu Titreşimli Temalar Falan.. Far Manager İle Telefonda İstedigin Değişliği Yapabilirsin... Googlede Aratirsan Resimli ANlatımları Mevcut.. Kolay Gelsin..