K750i Mms Sorunu (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    3 yıldır kullanıorm daha bi tane mms atamadım.:) başlarda takmıodumda artık kafamı bozuo.hatta ayarlı gözüküor.ama atmak istediğimde "internet profil hatası" ve "profil data hatası" gibi hatalar verio.bu tel için hangi menüden ne gibi ayarlar gerekio bilen,yapan,duyan,gören varsa bi yardım etsin.eyv.

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    bu telda mms atmak nasip olmıcak heralde:S.zaten eskidi yenisini alınca artık bakarız bi 2 sene sonra..

Kuşkudan,karanlıktan çıkıp günün doğuşuna kılıcımı çekip geldim güneşte şarkı söyleyerek. Umudun bittiği kalplerin kırıldığı yere sürdüm atımı: Gazaba,yıkıma ve kızıl bir guruba vardım şimdi!
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek
    müşteri hizmetlerini ara önce mms açtır :W

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yasin_55
    yasin_55's avatar
    Erkek

müşteri hizmetlerini ara, sorunu anlat.

ben aynı telefonla vodafonela atamıyordum 1-2 yıl önce.

aradım yolladılar ayarları olmadı sora  tekrar aradım, teknik servis mi ne öle biyere bağladılar ordaki eleman halletti ..

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    m_cey
    m_cey's avatar
    Erkek
    ya bu müşteri hizmetlerine ulaşmak ne kadar zor.eskiden 500 ü arayıp 0 a basınca direkt bi insan la muhattap oluodun şimdi napmışlar değiştirmişler..:S

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CellyM
    CellyM's avatar
    Erkek

yaklaşık bi 2 3 saat önce bnde mms ayarlarına taktım kafayı resim gelicek gelmiyo :s

bi 15 20 kntr üm vardı aradım müşteri hizmetlerini ilkinde mms ayarları gelecek dedi tabi bant kaydı bana 500 dye bi pin kodu verdi kaltk neese kapattım tlf nu mms geldi pin istiyo 500 yazıyom yanlış diyo onu yazıyom yanlış bunu yazıyom yanlış sona bidaa aradım yine aynı şey oldu son kez bi daa aradım bu defa müşteri hiztlerinden birine ulaştım

dedim mms ayarlarını istiyorm tmm dedi bu numaramı eed bu numara  dedi mms ayarlarını alabilmeniz için 12 kntrünüz olması gerekmekte 12 kntrünüz olduğu bi zmnda ulaşırsanız mms ayarlarnız ozmn halledilecektir.. ii akşamlar.. |x

güliimi ağlymı kapattım tlfnu 0 kntrüm vardı :s

(edit: avea -.-)

http://www.tahribat.com/Murit-CellyM/
Toplam Hit: 1142 Toplam Mesaj: 6