K810i İle İlgili Bişeyler Arıyorum
-
arkadaşlar k810 i aldım yeni akustik ayarı yapcam bide cam driver yüklemek istiyorum ama bulamadım bulduklarımında anlatımı çok karışık
buraya anlatabilecek dosyaları paylaşabilecek biri warmı?
Teşekkürler şimdiden
-
ya müridler bi el atın yav =)
gizemli sende wardır kesin bunun dökümanı =P
-
hacı ben 2-3 gündür bu olaya kasıorm baya bişiler buldum falan
w810i kullanıordm artık kullanmıorm telefon beni kullanıo:D o derece yani
Setool programını indir en basta bide cepforuma üye ol orda herseyi bulursun bayada yardım ediolar cekinmeden =)
demedi deme ;)
-
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben 2-3 gündür bu olaya kasıorm baya bişiler buldum falan
Setool programını indir en basta bide cepforuma üye ol orda herseyi bulursun bayada yardım ediolar cekinmeden =)
demedi deme ;)
-----------------------------hoca çok sağolasın bi arkadaşta warmış buldum aynı telefondan warmış ondada =)
-
zndmn bunu yazdı:
-----------------------------
qaMbLer bunu yazdı:
-----------------------------hacı ben 2-3 gündür bu olaya kasıorm baya bişiler buldum falan
demedi deme ;)
-----------------------------hoca çok sağolasın bi arkadaşta warmış buldum aynı telefondan warmış ondada =)
-----------------------------rica ederim :D saglam akustik bulursan w810i cid49 031 için pm den yolla bana linkini veya profilimde msn var :D eklersin :D
-
bende w810i kullanıorm tavsie ederim ama gamblerin dediğinden hiç bişe anlamadım..