K850i Mi Ku990 Mı?
-
arkadaşlar iki cihaz arasında kaldım siz hangisiniz tercih ederdiniz? veya kullanan varsa kamera kaliteleri nasıl ?
-
Ku990 5 megapiksel sanırım kamerası dokunmatik falan bizim bi arkadaşta var burada gayet memnun ben olsam ku990 alırdım:/
-
sony ericsson .. ustune tanimam
-
ikiside 5 mp baktım ku990 gece daha kötü çekio diyolar sizinde görüşünüzü almak istedim
-
Sony ericcson hiç kullanmadım ama kullanan dostlarım hep cabuk bozulduğundan şikayetci.... :/
-
ku990 vardi bende enn son:/ camerasi super denebilir:/arkasindaki kamaera yakinlasiticisi cok islevli:/sarj olayi sakat cabuk bitio:/simdi nokia 5800 ekspres musik aldim daha ii qeldi bana sadece bu 3.2 kamera ozellikli:/ kibar kullanirim diosan al:/dokunmatik ekrani bende hic sorun yasatmadi:/wlan yoktu makinada:/
-
sony ericsson bi anlaşmazlık mı var şirket içinde hocam sordum çoğu yerde böle bişe falan var dediler her modelini bulamıyorum...
-
ummeti_bela bunu yazdı:
-----------------------------
ku990 vardi bende enn son:/ camerasi super denebilir:/arkasindaki kamaera yakinlasiticisi cok islevli:/sarj olayi sakat cabuk bitio:/simdi nokia 5800 ekspres musik aldim daha ii qeldi bana sadece bu 3.2 kamera ozellikli:/ kibar kullanirim diosan al:/dokunmatik ekrani bende hic sorun yasatmadi:/wlan yoktu makinada:/
-----------------------------:/
vala sony ericson rulz. hangisini alırsan al hepsi manyak telefon 3-4 yıldır sony'den başka kullanmıyorum...
-
konuyu hortlatim dedim arkadaslar görüşlerinizi bekliyorum bide ku990 da tv varmı ? ve k850i dede menüsünde gördüm tv yi
-
ortası joystikli alma derim çok çabuk bozuluo
Toplam Hit: 1378 Toplam Mesaj: 10