Kaan Balcı Harita Single (Hem Yorumlarınızıda Alayım)
-
Öncelikle telif sorunu yüzünden silmezseniz sevinirim kaan balcı bir arkadaşımız tanıdık ve internette dağıttımıda bize ait :) devir değişti :)

şarkı hakkında yorumlarınızda yazabilirmisiniz yakından takip edeceğiz :)
Asıl albümü yakında piyasaya çıkacak
-
vasat bildiğin yeni yetme pop hatta.
-
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------hoca 10 seneye yakındır albüleri var :) bi türlü parlayamadı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hoca 10 seneye yakındır albüleri var :) bi türlü parlayamadı
-----------------------------mal mal şeyler yapsın parlar güzel ülkemde mal şeyler parlıyo benim gördüğüm
ama albümü napıcak gitsin adam gibi sigortalı bi iş bulsun yol+yemek+ssk çalışsın ak
-
DJ_Alper bunu yazdı:
Nitrous bunu yazdı:
-----------------------------hocam tanımıyordum vallaha gerçi pop dünyası ile pek alakam yok ama murat başaranı filan biliyorum yada tan ı filan onlar tanıttılar kendilerini bana bu adamda kabahat demek ki :)
bence tarzını değiştirsin arabesk söylesin bi de şansını öyle denesin bakalım. yoksa bar şarkıcısı olmaktan öteye geçemez malesef. bide piri reis telif hakkı istemesin?
-
sigortalı bi işe girsin çalışsın ;)
edit: iki kere dinleyince sankim sigortalı bi işe girmesin diyesim geldi :) hocam mp ünü ver bakim bu adamın. rapide atta link atarmısın. bu arkadaşa bi yardımcı olalım. cilalayalım az. yerse dua eder bize.