folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kabir Azabı Filmini Arıyorum

Kabir Azabı Filmini Arıyorum

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek

Arkadaşlar, herkese hayırlı akşamlar. Hakan Özgömeç isimli zatın oynadığı Kabir Azabı isimli filmi arıyorum ama yasaklanmış sanırım. Yasaklanma sebebini de bilemiyorum. İnstagramda reelslere takılıyor. Elinde olan ya da link verebilecek var mı?

Film Kapağı

Hayırlısı...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    3Dxsolid bunu yazdı

Arkadaşlar, herkese hayırlı akşamlar. Hakan Özgömeç isimli zatın oynadığı Kabir Azabı isimli filmi arıyorum ama yasaklanmış sanırım. Yasaklanma sebebini de bilemiyorum. İnstagramda reelslere takılıyor. Elinde olan ya da link verebilecek var mı?

Film Kapağı

bu filmin yapımında çalıştım. eski çalıştığım post produksiyon şirketinde kurgusu ve efektleri yapılmıştı. Bütün çekimler, exportlar, filmin son hali, yedekleri, Harddikleri bizim studyo da rehindi..

Yapımcı ödemesi gereken ücreti ödemediği için bütün diskleri bizde duruyordu, vermemiştik. mahkemelik olmuşlardı. uzun bi süre geçti sonra hayal meyal hatırlıyorum bazı disklerine format çakıp başka projelerde kullanmıştık sanırım emin olmamakla beraber :)

O yüzden internette olmayabilir film. Bu film lanetli bir film. Ben o zaman şirkete yeni girmiştim son aşamasına yetiştim projenin ama çok sancılı karışık ve zor bi işti. Bütün çalışanlar yapımcıya sövüyordu.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    3Dxsolid bunu yazdı

Film Kapağı

bu filmin yapımında çalıştım. eski çalıştığım post produksiyon şirketinde kurgusu ve efektleri yapılmıştı. Bütün çekimler, exportlar, filmin son hali, yedekleri, Harddikleri bizim studyo da rehindi..

Yapımcı ödemesi gereken ücreti ödemediği için bütün diskleri bizde duruyordu, vermemiştik. mahkemelik olmuşlardı. uzun bi süre geçti sonra hayal meyal hatırlıyorum bazı disklerine format çakıp başka projelerde kullanmıştık sanırım emin olmamakla beraber :)

O yüzden internette olmayabilir film. Bu film lanetli bir film. Ben o zaman şirkete yeni girmiştim son aşamasına yetiştim projenin ama çok sancılı karışık ve zor bi işti. Bütün çalışanlar yapımcıya sövüyordu.

Yani sahnesi biraz farklı gelmişti ama madem öyle lanetli falan bu ekonomide hiç uğraşılmaz. Düşman gözüne:)

Hayırlısı...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    livane
    livane's avatar
    Erkek
    Hakkinen bunu yazdı
    3Dxsolid bunu yazdı

Film Kapağı

Harika bir bilgi :))

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek

Fragmanı fena durmuyor bulan varsa bakıla bilir,

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Haftalarca bu filmi izledim. Beni kendisine çeken kısmı izleyici yorumları oldu. 3 hafta sinemada kalmış. İzleyenlerin yorumları çok efsane. Bulsam ücretli lisanslı halini alıcam. Nette hiç araştırmayın vaktinize yazık hiçbir şekilde yok. He son 2 aya eklendiyse bilemem. Şubattan sonra aramayı bıraktım.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    3Dxsolid
    3Dxsolid's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı

Haftalarca bu filmi izledim. Beni kendisine çeken kısmı izleyici yorumları oldu. 3 hafta sinemada kalmış. İzleyenlerin yorumları çok efsane. Bulsam ücretli lisanslı halini alıcam. Nette hiç araştırmayın vaktinize yazık hiçbir şekilde yok. He son 2 aya eklendiyse bilemem. Şubattan sonra aramayı bıraktım.

Hocam olur da ileride birgün filmi bulursan konuyu hortlatıver. Biz de sebeplenelim :)

Hayırlısı...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek
    3Dxsolid bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Hocam olur da ileride birgün filmi bulursan konuyu hortlatıver. Biz de sebeplenelim :)

Hocam o kasetler kimin elindeyse internete koymadığı müddetçe yok. 3 hafta vizyonda kaldıktan sonra kaldırıldı. Yani hiçbir zaman cd veya dvd hiç çıkmadı.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek
    HanDSomE bunu yazdı
    3Dxsolid bunu yazdı
    HanDSomE bunu yazdı

Hocam o kasetler kimin elindeyse internete koymadığı müddetçe yok. 3 hafta vizyonda kaldıktan sonra kaldırıldı. Yani hiçbir zaman cd veya dvd hiç çıkmadı.

diyorum işte, filmin tüm kopyaları bizim şirketteydi. davalık oldular paralar ödenmeyince davayı kazandı bizim şirket. Harddisklere de el koydular. sonra onlara format atıp diğer projelşerde kullandılar. internete sinema çekimi düşmüş olabilir ama bildiğim kadarıyla daha sonrasında kopyası düşmedi. çünkü disklere format atıldı.  haa ibnein biri  flash belleğe kopyalayıp daha sonra yüklemiş olabilir ama herkes projeden illallah ettiği için uğraşmamıştır diye düşünüyorum :D

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
Toplam Hit: 404 Toplam Mesaj: 9
korku filmi kabir azabı