Kablo Düzleştirme

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FCN
    FCN's avatar
    Erkek

merhaba 

Benim sıkıntım her türlü kablolu teknolojide.kulaklık,adaptör,klavye,mouse,gamepad vs...  kablo kıvırma,bükme huyum olmadığı halde bu kablolar kendi kendine bükülüyor.Özellikle şu an mouseun kablosundan gına gelince konuyu açma gereksinimi duydum. 

bu bükülmüş,halka şeklini almış,kıvrılmış kabloları düzleştirmenin herhangi bir yolu varmıdır ? 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TeRRoR
    TeRRoR's avatar
    Erkek

ucuna su şişesi bağlayıp masadan aşağı sarkık bir şekilde 1 gün bırak düzelir.

herkes programcı olmak zorunda değildir, lütfen bir zorunluluk gibi programlama dilleri öğrenmeye çalışmayın. yabancı dil filan öğrenin amq.// s.kimin etini yerim, kasaba minnet etmem.// ince düşünene kalın girer.//
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeadBanger
    HeadBanger's avatar
    Erkek

zorlama kablonun kırılmasına neden olabilirsin. kablosuz teknolojiyi işte bu yüzden seviyorum

Boş İşler Uzmanı..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vukuat
    vukuat's avatar
    Erkek

saç kurutma makinası ile ısıt hafif çekerek düzle.

yunusozturk.com
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    antivir-US
    antivir-US's avatar
    Erkek

hayır ısıtma, iyi bişey değil.

Kablolu sıçanını bükülmeyecek şekilde soketinden bir yere as ve bi kaç saat kendi ağırlığıyla öylece kalsın.

Camınızı kırar, duvarınıza işer, bisikletinize biner, tekerini keser, arabanızı çizer, zilinize basar kaçarım. Kısacası ben annenizin sokağa çıkarken uzak dur dediği çocuklardan biriyim.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Spyware__007
    Spyware__007's avatar
    Erkek
    FCN bunu yazdı

merhaba 

Benim sıkıntım her türlü kablolu teknolojide.kulaklık,adaptör,klavye,mouse,gamepad vs...  kablo kıvırma,bükme huyum olmadığı halde bu kablolar kendi kendine bükülüyor.Özellikle şu an mouseun kablosundan gına gelince konuyu açma gereksinimi duydum. 

bu bükülmüş,halka şeklini almış,kıvrılmış kabloları düzleştirmenin herhangi bir yolu varmıdır ? 

ben genelde kulaklıklara sinir oluyorum çözümünüde buldum kulaklığı asıyorum abi kapı koluna öyle duruyor birkaç saat

geri aldığımda dümdüz sıkıntı yok :)

Toplam Hit: 5698 Toplam Mesaj: 6