Kablo Düzleştirme
-
merhaba
Benim sıkıntım her türlü kablolu teknolojide.kulaklık,adaptör,klavye,mouse,gamepad vs... kablo kıvırma,bükme huyum olmadığı halde bu kablolar kendi kendine bükülüyor.Özellikle şu an mouseun kablosundan gına gelince konuyu açma gereksinimi duydum.
bu bükülmüş,halka şeklini almış,kıvrılmış kabloları düzleştirmenin herhangi bir yolu varmıdır ?
-
ucuna su şişesi bağlayıp masadan aşağı sarkık bir şekilde 1 gün bırak düzelir.
-
zorlama kablonun kırılmasına neden olabilirsin. kablosuz teknolojiyi işte bu yüzden seviyorum
-
saç kurutma makinası ile ısıt hafif çekerek düzle.
-
hayır ısıtma, iyi bişey değil.
Kablolu sıçanını bükülmeyecek şekilde soketinden bir yere as ve bi kaç saat kendi ağırlığıyla öylece kalsın.
-
FCN bunu yazdı
merhaba
Benim sıkıntım her türlü kablolu teknolojide.kulaklık,adaptör,klavye,mouse,gamepad vs... kablo kıvırma,bükme huyum olmadığı halde bu kablolar kendi kendine bükülüyor.Özellikle şu an mouseun kablosundan gına gelince konuyu açma gereksinimi duydum.
bu bükülmüş,halka şeklini almış,kıvrılmış kabloları düzleştirmenin herhangi bir yolu varmıdır ?
ben genelde kulaklıklara sinir oluyorum çözümünüde buldum kulaklığı asıyorum abi kapı koluna öyle duruyor birkaç saat
geri aldığımda dümdüz sıkıntı yok :)