Kablo İnternet Wireless Modem Yardım.
-
1 tane laptop aldım ancak evde ki bilgisayarımda kablo internet var. Wireless modem almam gerekiyormuş.
sorum şu Wireless modem alırsam masa üstü pc mi ethernetten bağlaya bilirmiyim gene? yoksa onada wireless kart
mi almam gerekir? birde wireless modemlerde hiz ayarlanmasi yapilabiliniyor mu pc ye şu kadar laptopa bu kadar
filan diye? önere bileğiniz kaliteli bi marka varmi?
-
zannedersem wireless modemlerde ethernet çıkışı oluyo genellikle
eski modellerini pek bilmiyom ama şu anda her modelde var
yanlış olabilirim :)
-
anlaşılan hiç kimse kullanmiyor kablo internet
-
Wireles modemde, kablo çıkışıda vardır, alırken dikkat et.
-
hocam ben wireless kullanıyorum. Hem kablolu hemde kablosuz olarak kullanabiliyorum. Modem salonda duruyor. Orda bi pc daha var. Ona kablolu bağlantı laptop a kablosuz. Yalnız alacağın modeme dikkat et. Çoğu kablosuz modem. 2 duvar ötede çekmiyor. Ben 2 sene önce robotics aldım gayet memnunum bağlantısından. Ayrıca masaüstü bilgisayarını da kablosuz yapabilirsin. Usb den bağlanan parçaları var. flash gibi bir şey ama fiyatı pek uygun değil diye hatırlıyorum. 75 ytl le falandı. ama şimdi ucuzlamış olabilir. Kablolu bağlantıda daha randımanlı oluyor diye biliyorum.
-
eyvallah arkadaşlar. ancak ben anlatamadım herhalde benim demek istediğim kablo internet kablotv üzerinden türksat
olayı idi bunun wireless modemi farkli galiba? eski modem den wireless modeme aparat takiosun 2 sini mecbur kullaniosun
gibi bişi anladiğim kadarı ile?