folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilgisayarla İlgili Diğer Konular
linefolder Kablolar Ve Aklıma Takilan Bu Sorular...

Kablolar Ve Aklıma Takilan Bu Sorular...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MADTAMER
    MADTAMER's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar odada ki bilgisayar düzenim kalorifer peteklerine yakin hatta dip dipedir sormak istediğim su ki; 1-)Kasa guc kaynagi kablosu 2-)Modem elektirik fisi 3-)Monutor elektirik fisi Birde telefonun kamerasiyla cekip gostermek istedim düzeni.Peteğe giden borularin hemen yanindadir uclu priz.Petek vanalari acik olmamasina ragmen haliyle borularda sicak su oluyor kombi acildigi zaman.Bu sicak su akimindan 3 lu prize veyahut uzerinde ki takili fislere birsey olma ihtimali varmidir ? Resim : http://c1109.hizliresim.com/11/9/20/10271.jpg Resim kalitesi kotu cikmis lakin dikkat ile bakilirsa anlasilacagindan eminim arkadaslar.Beni bu konu hakkinda aydinlatirsaniz sevinirim. TESEKKURLER

Ey TÜRK!Üstte mavi gök çökmedikçe,altta yağız yer yarılmadıkça,senin ilini ve töreni kim bozabilir.Titre ve özüne dön.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    neo_brn
    neo_brn's avatar
    Erkek

Hocam temas etmediği sürece büyük bi rahatsızlık yaratacağını sanmıyorum zaten en fazla 45 50 derece sıcaklıkta olur o su. Yine de işini garantiye almak için yapılabiliyorsa o bölgeden daha uzak bi yere almakta fayda var.

İşte tüm olay bundan ibaret.
Toplam Hit: 757 Toplam Mesaj: 2