Kablolu Ağ Sorunu
-
Windows XP Sp3 işletim sistemli bir XP makinesinde modem normal şartlar altında internete girmektedir! daha sonra bir adet Laptop unda internete girmesi için Kablosuz Ağ etkinleştirilir ve WPA-PSK açılır bu işlemden sonra Laptop internete bağlanır ancak masaüstü bağlanmaz, denetim masasında yapılan müdahele ile yeni bir ağ oluşturulmaya çalışılır olmaz, sağ alt köşede ağ bağlantısında X işareti kaldı gitmioda bir türlü internete girmedi masaüstü bu problem nasıl giderilebilir ?
-
hocam sadece ağ kartını yükleyerek, kabloyu takıp da zıbamk diye nete giremediğim hiç bi makina olmadı.
bi driveri kaldırıp geri yüklesen. ya da modeme res at tekrar.
-
yaptım kardeş gene olmadı :| sorun masaüstü bağlanıodu wifi açmadan önce bi açtım bi gitti gidiş o gidiş :S
-
ArmadA bunu yazdı
yaptım kardeş gene olmadı :| sorun masaüstü bağlanıodu wifi açmadan önce bi açtım bi gitti gidiş o gidiş :S
dostum şurdakini bi oku uygula. çok uzun olunca yazmadım :D
http://forum.thgtr.com/ag-network-internet-lan-wan-iptv/baglanti-var-internete-giremiyorum/
edit: hocam iki pc dede dns ayarlarını otomatik yap ya da ikisine de aynı dns ata dene bi de.
joe_black tarafından 22/Kas/12 12:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ArmadA bunu yazdı
Windows XP Sp3 işletim sistemli bir XP makinesinde modem normal şartlar altında internete girmektedir! daha sonra bir adet Laptop unda internete girmesi için Kablosuz Ağ etkinleştirilir ve WPA-PSK açılır bu işlemden sonra Laptop internete bağlanır ancak masaüstü bağlanmaz, denetim masasında yapılan müdahele ile yeni bir ağ oluşturulmaya çalışılır olmaz, sağ alt köşede ağ bağlantısında X işareti kaldı gitmioda bir türlü internete girmedi masaüstü bu problem nasıl giderilebilir ?
hocam yaptın ise team verde bakayım arkadaşın dediği gibi belki dns zımbırtı falan filan yada mac adrsinmi banlanıyo otomatik :D
bensiz_aglama tarafından 22/Kas/12 12:16 tarihinde düzenlenmiştir -
bensiz_aglama bunu yazdıArmadA bunu yazdı
hocam yaptın ise team verde bakayım arkadaşın dediği gibi belki dns zımbırtı falan filan yada mac adrsinmi banlanıyo otomatik :D
hacı ben de ilk tw düşündüm ama mürit net yok diyo ondan demedim :D
-
o zaman mürid allah yardımcn olsun :)
-
gerek kalmadı saolun cevaplar XP göçtü amk yaparken :D