folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz Ağ Baglantısı Sorunu...

Kablosuz Ağ Baglantısı Sorunu...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

mrb arkadaslar..sorunum sudur : internete giris yaptıgımda sorun yok yalnız ağ bağlantıları>kablosuz ağ bağlantılarına girip ordan tcp/ip den dns ayarını elimle yazınca hepsini denedim dns lerin istedigim siteye giriyorum yalnız bilgisayarı kapatıp actıgımda ınternete bağlanamıyorum dns ye bakıorum orda duruyor sorun nerde olabilir arkadaşlar şimdiden sagolun.

Laf Yapacağına ICRAAT Yap!..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    fifsonic
    fifsonic's avatar
    Erkek

dns yi o an otamatiğe aldığında giriş yapabilyormusun evet giriyorum diyorsan yasaklı sitelere giriş için kullanılan programlar var onları kullanmanı tavsiye ederim antiban,youtube jacker,makat vs arşivimde birkaç tane daha vardı diye hatırlıyorum

sinir bozucuyum... inatçıyım... anti ciddiyim... kopuğum... kıskancım.. sevimliyim... duygusalım... üff...deli doluyum... çabuk sinirlenirim a$ığım... sahipleniciym... acımasızım... gizemliyim... Ben Bir FENERBAHÇELİYİM (:
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

o programlarıda sureklı kaldırıp yuklemek dert yani 5-10 dkk lık dns ile ısım oluyor sonra olmuyor gun boyu cunku dns ile internet yavaslıyor

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tuz_ruhu_03
    tuz_ruhu_03's avatar
    Erkek

kullandığın dnslerden de kaynaklanabilir.

Ben 208.67.222.222

208.67.220.220 yi kullanıyorum.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

en ağır dns lerden biri google dns yi kullanırım daha iyi :)

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek

sana sorununu söyliyeyim senin sorunun modeminde. :)

sen şimdi bide kesin airties kablosuz modem kullanıyorsundur. bu markanın bazı modelleri makina kapanıp açılınca dns oturtamıyo. otomatik alırken, makinayı resetlediğinde aynı sorunu yapanıda gördüm zamanında.  ama adamları bi türlü ikna edemedik ( biri netcileri adamlar benle inatlaştı durdu :) bende müşteriye yeni modem sattım düzeldi sorunu. arçelikçilerle adam papaz oldu sora :D )

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Drawlord
    Drawlord's avatar
    Erkek

modem benim olmadıgından boşver ya :D ama cok duyuyorum bu airties modemlerde sorun türkler mi yaptı ne

Toplam Hit: 971 Toplam Mesaj: 7