Kablosuz Ağ Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ehveniser
    ehveniser's avatar
    Erkek

arkadaşlar merhaba.yaklaşık 2 aydır karşılaştığım bir problemden bahsetmek istiyorum sizlere.

airties 5450 v3 modemim vardı.1 yıl normal bir şekilde wireless özelliğiyle kullandım.fakat yaklaşık 2 ay önce ilk defa bir problemle karşılaştım.

laptop ve telefonumda ağ bağlantısını gördüğüm halde bağlanamaz oldum.fakat bu durum yaklaşık yarım saat sonra düzeliyordu,ben de pek önemsemedim.

fakat 2 hafta önce bu durum iyice çığırından çıktı.ağ bağlantısını görsem de bağlanamaz oldum.sorunu modemde arayıp servise verdim,problem görünmediği için modem geri gönderildi.airties destek hattını aradığımda bana firmware güncellemesi yapmam gerektiğini söylediler,yaptım.fakat hiçbir şey değişmedi.

ben modemde donanımsal bir problem olduğunu düşünerek tekrar servise verip arkadaşımdan ttnet'in verdiği başka bir wireless modem aldım.fakat bu modemde de aynı sorunla karşılaşınca aklıma farklı fikirler gelmeye başladı.

ethernet kablosuyla masaüstünde problem yok,fakat wifi sürekli probleme devam ediyor.bazen bağlanıyor,3-5 dakika sonra geri gidiyor.
    Bazen ağ bağlantısı olarak bile görünmüyor. ttnet'i aradım.bana bir problem göründüğünü ve düzelttiklerini söylediler dün.
    fakat aynı şekilde sorun devam ediyor.iki günde 2 arıza kaydı oluşturdum.

kafayı yemek üzereyim yani,ne var lan bu evde bu olaya çomak sokan ? 

Koca hestiy aya bedenem ?
Toplam Hit: 698 Toplam Mesaj: 1