Kablosuz Ağ Üzerinde Paylaşım Klasörü
-
Arkadaşlar wi-fi ile 4-5 bilgisayarı bağlayıp aralarında ortak paylaşım klasörü oluşturup dosya paylaşımı yapmam gerekiyor. Ama yapamadım bir türlü.
Bilgisayarları ağa bağlıyorum oyun oynarken sorun yok ama ağda birbirlerini görmüyorlar. Gelişmiş paylaşım ayarlarında ağ bulma aç-kapat bölümü var orda ağ bulma kapalı açılmıyor. ağ bulma aç diyorum değişiklikleri kaydet diyorum sonra tekrar girdiğimde yine kapalı oluyor. Nasıl halledicem bir yardım edin acil lazım.
-
Dropbox kurun
-
google drive da olur
-
internet bağlantımız yok ama bilgisayarlar arası wi-fi ağ kuruyoruz
-
klasörü paylaşıma açtıktan sonra açtıgın klasörün yetkilerinde "everyone" a full yetki ver. firewall varsa kapat veya izin ver. ağ ve paylaşım merkezinden ağ bulmayı ,görününürlügü vs. aktif hale getir.
ayrıca direk ağ da makineler gözükmeyebilir. çalıştırdan \\ip şeklinde giriş yapmayı dene.
-
FCN bunu yazdı:
-----------------------------klasörü paylaşıma açtıktan sonra açtıgın klasörün yetkilerinde "everyone" a full yetki ver. firewall varsa kapat veya izin ver. ağ ve paylaşım merkezinden ağ bulmayı ,görününürlügü vs. aktif hale getir.
ayrıca direk ağ da makineler gözükmeyebilir. çalıştırdan \\ip şeklinde giriş yapmayı dene.
-----------------------------işte sorun da bu ağ bulmayı aktifleştiremiyorum. tekrar kapanıyor.
-
abi ip sabit yaparsın
ana server belirle paylaım belgelerinede ordan ulasınlar
Pc ip yazar bakar örnk \
192.168.1.2 diyelim
ağ paylasımı acık olan tüm klasorleri görür
internet cafe systemi .)