folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kablosuz Ağ Yardım

Kablosuz Ağ Yardım

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

slm

30 metre ilerde komşu kablosuz internet almış. beraber kulanalım dedik. :) ama antende yapsam sinyali yakalayamıyorum.

öneriniz ney???

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mugato
    mugato's avatar
    Erkek

30 m kablo al ;)

bu işin şakası;

access point ya da pointer da denilen bişey var.

kablosuz ağ kurmak içindir bunlar. kabloyla bi yere kadar uzatırsın sonra o noktadan itibaren etraftaki bilgisayarlarla ağ kurarsın.

yalnız fiyatı 120 ytl civarında. sen yine kablo çek bence en sağlamı :p 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    itfaiyeci
    itfaiyeci's avatar
    Erkek
    ran bunu yazdı:
    -----------------------------

slm

30 metre ilerde komşu kablosuz internet almış. beraber kulanalım dedik. :) ama antende yapsam sinyali yakalayamıyorum.

öneriniz ney???

-----------------------------

Aleyküm selam.

Hocam aradaki mesafe kadar,modem ile bilgisayarin aralarindaki mesafede nelerin olduğu da önemli..

Dükkandan,kılı kılına bi yerden çekiyordum..Modemin önünden biri geçince düşüyordu..Kepenkleri indirince,dükkanın

önünde yüksek bi araba felan geçince..

Anladın işte :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ran
    ran's avatar
    Erkek

Yorumlarınız için teşekkür ediyorum. Artık  bilgisayar parçasına para vermekten bıktım. Böyle kalsın en iyisi.

Bilmem kaçıncı galaksiden gelen gama ışınlarına maruz kalmak için Pipimizi açıkta tutup UFO konmasını bekledik
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mtz
    mtz's avatar
    Erkek
    wi fi yerine wi max diycemde cok pahali olur. routerlara bak 30m dagitabilecek router vardir mutlaka ancak hiz cok yavas olucak,
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    30 metre onemli degil ,onemli olan binalardaki duvar kalinligi,cevredeki manyetik sinyallerin coklugu vs.Wifi modem anten yayin kapasitesi cok az oldugu icin diger sinyaller arasinda sikisir ve kaybolur.Ama 70-80 ytl ye 9-12 db lik anten alarak sorunu cozebilirsiniz ancak benim tavsiyem 30metre icin cat5 kablo kullanin :D

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    30 metre için anten almaya değmez, cek bi kablo rahat edin.. metresi 300 kuruş

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 699 Toplam Mesaj: 7