folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Ağa Bağlanamıyorum. Yardım Edin Lütfen.

Kablosuz Ağa Bağlanamıyorum. Yardım Edin Lütfen.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek

Kablosuz ağa bağlan diyorum. Ve

Hatası Alıyorum. İki gündür internete giremiyorum evde. Bilgisayarı formatladım, SP3 yükledim, belki olur diye mac adresini değiştirdim yine olmadı. Bunu nasıl düzelticem

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Aquila
    Aquila's avatar
    Erkek
    Modeme uzaklık ne kadr hacı gördüğüm kadarıyla düşük çekiyor..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    20 metre var

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    legion_of_doom
    legion_of_doom's avatar
    Erkek
    bazen öyle dandiklikler olur.. windowsun programı yerine, wireless kartının kend programıyla bağlanmayı dener misin? driverini yüklerken, onla ilgili utiltes yada toolslarda yüklenir..

Biraz bilmek tehlikelidir. Ya derinliklerden iç ya da bilgeliğin tadını tatmaya kalkma! Çünkü sığ sular beyni zehirler, bol sular insanı temizler....-------------------pompey--------
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BiUyeOlamadim
    BiUyeOlamadim's avatar
    Erkek

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. 10dakika önce bende de aynı sorun vardı. Sorun şu "driver"ın eski sürümünden midir nedir WPA-2 şifrelemeyi tanıyamıyor.

Kesin çözüm : Modeme ulaşabiliyorsan şifreleme modunu değiştir. WPA ve WEP'i tanıyor.

The tip of the tongue taking a trip of three steps down the palate to tap, at three, on the teeth. Lo. Lee. Ta.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    knuckleduster
    knuckleduster's avatar
    Erkek
    bilgisayar üzerindeki minik wireless tuşuna basıp, aktive edip; wireless ışığının yanışını fark ettin mi?

yüzyıllık "knuckleduster" teriminin, türkiye`de "muşta" olarak adlandırılarak piç edilmesine dur diyenlerin sesiyim. ayrıca elleri 7/24 terleyen şahısların, efsanevi fakat malesef paslanmaz çelikten yapılmamış "knuckleduster" cisimlerini 7/24 ellerinde taşıyarak adeta "58 yıllık, tamamı gümüş renginden ve paslanmaz çelikten oluşan bir seiko saate 7/24 bok kokan(çünkü boktan) uyduruk deri kayış takılması" ifadesindeki betimleme imgesine uygun bir faaliyet içinde olmaları da hoşuma gidiyor değil.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    BiUyeOlamadim bunu yazdı:
    -----------------------------

Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. 10dakika önce bende de aynı sorun vardı. Sorun şu "driver"ın eski sürümünden midir nedir WPA-2 şifrelemeyi tanıyamıyor.

Kesin çözüm : Modeme ulaşabiliyorsan şifreleme modunu değiştir. WPA ve WEP'i tanıyor.

-----------------------------
    Modeme ulaşamıyorum ki

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mephisto
    mephisto's avatar
    Erkek
    Modeme kabloyla baglanıp panele giriş yapmayı dene..Wep şifreleme kullan bazen wpa  wpa2 vs görmüyebiliyor. Modemi resetle yeniden kur falan. Olmadı güncel yazılımlarını yükle model marka nedir ?

Issız kuytu köşelerden and olsun ki döneceğiz !
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    maserati
    maserati's avatar
    Homo
    kabloyla bağlan ve kablosuzun şifresini kaldır , öle dene eğer olursa şifreleme modunu değiştir

Türkiyede kim sevdiği işi yapıyor ki?
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    demirci
    demirci's avatar
    Erkek
    modemi resetle tekrardan kur, kendine gelir buyuk ihtimal. ve sinyal gucu cok zayif ise yine ayni hatayi alirsin.

Bir vatanin vardi da biz mi aldik elinden Bir bayragin vardi da biz mi indirdik. dedeleriniz zamaninda savasti da biz mi ellerinden aldik simdi sen neyin hakkini istiyorsun simdi sen nerenin bir karis topragini istiyorsun 30 yildir ruyalardasin birak bu siyonist gorusu birak bu ermeni dusunceyi birak....
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ernesto830
    ernesto830's avatar
    Erkek

mrb arkadaşlar bende bir wireless ağına katılmayı deniyorum bağlandı yazısı görünüyo ama hemen kopuyo ve otomatik yzıyo windows ve bağlantı kopuyo yardım edrseniz sevinirim  ernesto83@mynet.com

Toplam Hit: 2535 Toplam Mesaj: 11