Kablosuz Ağa Bağlanamıyorum. Yardım Edin Lütfen.
-

Kablosuz ağa bağlan diyorum. Ve

Hatası Alıyorum. İki gündür internete giremiyorum evde. Bilgisayarı formatladım, SP3 yükledim, belki olur diye mac adresini değiştirdim yine olmadı. Bunu nasıl düzelticem
-
Modeme uzaklık ne kadr hacı gördüğüm kadarıyla düşük çekiyor..
-
20 metre var
-
bazen öyle dandiklikler olur.. windowsun programı yerine, wireless kartının kend programıyla bağlanmayı dener misin? driverini yüklerken, onla ilgili utiltes yada toolslarda yüklenir..
-
Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. 10dakika önce bende de aynı sorun vardı. Sorun şu "driver"ın eski sürümünden midir nedir WPA-2 şifrelemeyi tanıyamıyor.
Kesin çözüm : Modeme ulaşabiliyorsan şifreleme modunu değiştir. WPA ve WEP'i tanıyor.
-
bilgisayar üzerindeki minik wireless tuşuna basıp, aktive edip; wireless ışığının yanışını fark ettin mi?
-
BiUyeOlamadim bunu yazdı:
-----------------------------Allah'ın sevdiği kuluymuşsun. 10dakika önce bende de aynı sorun vardı. Sorun şu "driver"ın eski sürümünden midir nedir WPA-2 şifrelemeyi tanıyamıyor.
Kesin çözüm : Modeme ulaşabiliyorsan şifreleme modunu değiştir. WPA ve WEP'i tanıyor.
-----------------------------
Modeme ulaşamıyorum ki -
Modeme kabloyla baglanıp panele giriş yapmayı dene..Wep şifreleme kullan bazen wpa wpa2 vs görmüyebiliyor. Modemi resetle yeniden kur falan. Olmadı güncel yazılımlarını yükle model marka nedir ?
-
kabloyla bağlan ve kablosuzun şifresini kaldır , öle dene eğer olursa şifreleme modunu değiştir
-
modemi resetle tekrardan kur, kendine gelir buyuk ihtimal. ve sinyal gucu cok zayif ise yine ayni hatayi alirsin.
-
mrb arkadaşlar bende bir wireless ağına katılmayı deniyorum bağlandı yazısı görünüyo ama hemen kopuyo ve otomatik yzıyo windows ve bağlantı kopuyo yardım edrseniz sevinirim ernesto83@mynet.com