Kablosuz Alıp Kablosuz Dağıtma
-
Bir nevi Access Point olacak.Mobil İnterneti kablosuz olarak dağıtabiliyoruz.O zaten telefonun özelliği.Olmasada programları var.Ama ben kablosuz alıp kablosuz dağıtmak istiyorum.Var mı böyle bir şey ?
-
airties modem ve airties access point kullanınca oluyordu.
bir ara yaptım diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. modelleride hatırlamıyorum açıkçası :/
ne kadar işine yarar bu post ondan da şüpheliyim :D
-
kurdo bunu yazdı
airties modem ve airties access point kullanınca oluyordu.
bir ara yaptım diye hatırlıyorum ama yanlışta hatırlıyor olabilirim. modelleride hatırlamıyorum açıkçası :/
ne kadar işine yarar bu post ondan da şüpheliyim :D
Eywallah hocam zaten modem olsa da işime yaramaz.Ben telefondaki bağlı wifi'yi dağıtmak istiyorum.Aradım ama böyle bir şey bulamadım.
-
http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=92052
sanırım aradıgın şöyle bişey
repeater olarak aratırsan başka şeyler de bulabilirsin
splintercell tarafından 04/Mar/13 00:16 tarihinde düzenlenmiştir -
anladığım kadarıyla telefondaki neti kablosuz olarak pcye bağlayıp kablosuz olarak dağıtmak istiyorsun doğrumu ?
-
bende zamanında denedim ama malesef iki adet wifi karta ihtiyacın var.
mesela biri laptop'un + diğeri usb wifi
zamanında çok araştırmıştım yabancı forumlarda, çoğunluk böyle diyordu
edit: bence access pointe falan gerek yok.
iyice araştır derim. bir karttan aldığını başka bir karttan dağıtabiliyorsun connectify ile (mesela ethernetten al, wifi ile dağıt)
aynı şeyin iki adet wifi ile de olması gerek.
ucuza bi' wifi usb al dene.
YekteranBaymedir tarafından 04/Mar/13 10:18 tarihinde düzenlenmiştir -
repeater özelliği olan bi access point alman gerekli
-
Connectify Pro tavsiye ederim araştır bu programı cok iyi bende :D Bir adet usb wifi yada laptop varsa olay tamamdır. programın amacı pc deki interneti dagıtmak.
Ben laptop tayım suan bunu actıgımda ablam yan odadan baglanıyor. programı acmayınca 1 diş falan cekiyo sıkıntı yaşıyor. Usb wifi yada laptop var ise bununla agını paylaşarak rahatca kullanabilirsin hocam. Test ettim yani :D
-
Konuyu cep telefonları bölümüne açıtığım için içeriğinde belirtmedim.O yüzden yanlış anlaşılmış dostlar.Ben anroid telefonumdaki kablosuz interneti dağıtmak istiyorum.Mobil değil, telefonun bağlandığı kablosuz İnterneti dağıtmak.
-
Sanırım böyle bir şey yok.Baya bir aradım ama bulamadım.