folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz Erişim Noktası Şifreleme Problemi

Kablosuz Erişim Noktası Şifreleme Problemi

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    Müridler Airties köprüye erişim parolası kurduğumda (WPA) anahtarı doğru girmeme rağmen bağlanamıyorum. Bağlantı yöneticisi olarak windowsu kullanıyorum. Güvenlik etkin kablosuz ağı buluyor. Şifreyi doğru olarak girdiğime eminim. Ağ bekleniyor diyor. Daha sonra ne bağlanıyor nede bi değişme oluyor. Tekrardan bağlan butonu çıkıyor. Şifre yanlış olsa sınırlı bağlantı demesi gerekmez mi. Anlamadım bu işi gitti. Köprüde WEP WPA ve WPA2 olmak üzere 3 şifreleme metodu var. Arkadaşın makine bağlanıyor, benim kalas bağlanmadı gitti. Daha önce sorunsuz girebiliyordum. Ne oldu şimdi bağlanmıyor anlamadım. Köprüde şu an güvenlik etkin değil. Parolayı koyucam fakat tekrar bağlanamayacağımdan korkuyorum. Problemi çzdükten sonra koysam iyi olacak.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    35ygt45
    35ygt45's avatar
    Erkek
    Hortlatayım dedim belki yardımcı çıkar :D
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    köprülerde wpa sorun cıkartıyor genelde hocam...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dark_Elf
    Dark_Elf's avatar
    Erkek
    Vur formatı kurtul gitsin

my name is nigga # köprü altında çakdım sürtüğe vurdum mala inlettim ortalığı
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cLust3R
    cLust3R's avatar
    Erkek
    wireless adaptorun mac adresini deiştir istersen belki bi faydası olur .. google a change mac program vs. yazarsan bi yazılım bulabilirsin...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kabuCe
    kabuCe's avatar
    Erkek

Bende de aynısı oluyordu. Hatta modeme çamur attım aradım pikateli kavga ettim. Modemin dibindeyim, şifreyi giriyorum bağlanmıyor, bazen görmüyord SSID'yi.

Sonradan anladım ki, çevredeki başka bir kablosuz vericinin sinyali etkiliyor.(girişim- interference) Ne etkiliyor, nasıl etkiliyor bilmioyorum ama kablosuz kanalını değiştirdim, bu biraz etki ett. Başka odalardan sorunsuz bağlanıyorum. Belki sende de aynı durum vardır, farklı yerden girmeyi dene.

...Orada Olmayan Adam...
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

erişim noktası ile bağlandığın ağ kartındaki ''kanalı'' kontrol edermisn.büyük bi ihtimalle sorunun ordan kaynaklanıyor

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nickneyime
    nickneyime's avatar
    Erkek

Dark_Elf bunu yazdı:
    -----------------------------
    Vur formatı kurtul gitsin

en akılcı çözüm , bravo

kanal değiştirmek mantıklı geliyor ama rene'nin sölediği de olabilir

bunch of idiots around me, yes everywhere.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Benim başıma da gelmişti eski bi laptop wpa yapınca bağlanamıodu,wep yapınca bağlanıo intel wireless karttı sanırım.Ağ kartının eski olmasından kaynaklanıo olabilir

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek

chelishky bunu yazdı:
    Benim başıma da gelmişti eski bi laptop wpa yapınca bağlanamıodu,wep yapınca bağlanıo intel wireless karttı sanırım.Ağ kartının eski olmasından kaynaklanıo olabilir
    Zannetmiyorum. Çünkü köprüye reset attıktan sonra sapıtmaya başladı. Daha önce sorunsuz giriyordu.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    İnce Memed
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Oncelikle guvenlik asamlarini kaldirarak test etmen gerek.Kablosuz ag trafigini sifrelemeden guvensiz olarak yayina ac.Daha sonra baglanamadigin sistemden erismeye calis erisimde bir sorun varmi kontrol et ? Birde wireless adaptor ayarlarindan geriye dogru uyumluluklar acikmi yani 802.11a/b/g seklinde mi ? Bu ayari dedi kablosuz agbaglantisi ayarlarindan yapiyorsun.Hani ip ve dns verdigimiz ayar penceresinden. Ayrica yayin yaptirdiginiz kanallarin 1-6 ve 11 seceneklerinden birisi olup olmadigini kontrol et.

*Sanirim wirelss trafigini sifrelemeden kullandiginizda sorun olmuyor.Bu noktada buyuk ihtimalle yayin yapan yerdeki 802.11 standardi ile senin wireless adaptorun ayarlarindan secilen wireless standardi arasinda bir sorun olabilir.Bu noktadada cozum senin wireless kart ayarlarindan wireless mode secenegini 802.11a/b/g olarak ayarlaman.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
Toplam Hit: 2253 Toplam Mesaj: 11