Kablosuz Görüntü Yollayıcı(Kameradan Bilgisayara)
-
Arkadaşlar bir projem var.
Bir kamera düşünün birde pc. Ben kameradan aldıgım görüntüyü anlık olarak pcde yayınlamak istioyorum tabi bu kablosuz olarak. Şimdi bunu yapmam için gerekli olan malzemeleri bana sayarmısınız
. Ben şöyle bişi düşünmüştüm
http://www.antenci.com.tr/SC10.htm
burdaki vericiyi kameraya baglicaz kameradaki görüntü alıcıya alıcıdan ise tv kartına . Böyle bişi mümkün mü mümkünse bu aletin fiyatı ne kadardır yada elinde olan bana güzel bi fiyata satabilirmi. Bi yardım ederseniz sevinirim
-
ne uğraşıyosunki kablosuz usb hub yapmıştı bi firma onu al usb yi tak kameraya öbür ucunuda pcye tamamsın ...
-
görüntü kalitesi nası olcak bunun hakkında bi bilgin varmı ? yani hangi türden yaparsam daha iyi bi sonuç elde ederim
bide dedigin alet http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2712 bu sanırsam + 10 metre beni tatmin etmez başka fikri olan varmı
-
ne için böle bi düzenek lazımdı :D
içim mi fesat ne :| -
noel_baba bunu yazdı:
-----------------------------
ne için böle bi düzenek lazımdı :D
içim mi fesat ne :|
-----------------------------karanlık işler peşindeyim :P Evde tek başınadaki velet gibi oyuncak jipimin üzerine bağlayıp biraz aksion yapıcam
-
sadece usb hupla olurmuki? görüntüyü nasıl transfer edecek peki. onun için Video Receiveri lazım.kamera sinyalleri Video Receivere yollayacak oda bilgisayara.
-
gerekli olan malzemeler bir adet cctv kamera model pek okadar önemli diil kaliteli bişey olsun dersen beni bul
digeri link sistemi oda bende mecut şimdi görüntü kalitesi 2 aşamadan oluşucak kamera ve link sisteminden link sistemi 2.4mhz çalışır link sistemi normade sana 300m kadar net görüntü almanı salar tabi bu amatörce olan yanlız link sistemin yakınında aşırı bir yogunlaşma olursa bu negibi dersen evlerde kullanılan telsiz telefonlar kablosuz net vs. bunlar 2.4 mhz le çalışır yani aynı frekansı kullanır.daha detaylı bilgi için projeni anlat
-
W-H-T bunu yazdı:
-----------------------------gerekli olan malzemeler bir adet cctv kamera model pek okadar önemli diil kaliteli bişey olsun dersen beni bul
digeri link sistemi oda bende mecut şimdi görüntü kalitesi 2 aşamadan oluşucak kamera ve link sisteminden link sistemi 2.4mhz çalışır link sistemi normade sana 300m kadar net görüntü almanı salar tabi bu amatörce olan yanlız link sistemin yakınında aşırı bir yogunlaşma olursa bu negibi dersen evlerde kullanılan telsiz telefonlar kablosuz net vs. bunlar 2.4 mhz le çalışır yani aynı frekansı kullanır.daha detaylı bilgi için projeni anlat
öncelikle ilgilendiginiz için hepinize teşekür ederim.şimdi projem şu.
Uzaktan kumandalı bir jipim war pc üzerinden kontrol ediorum . Bunun üzerine kamera yerleştirip kablosuz bi şekilde görüntü almaya calışmak.
bende düşündümki vericiyi kameraya takıp alıcıyıda tv kartına bağlayarak hem pc üzerinden jipi kontrol edecem hemde görüntü alacam sizce bu mümkün mü ?
-
Urunleri gorebilecegin link Pm atdim oradan bak.
burdan bak modeli begen her numara var e-bay uzerinden aratip alabilirsin yada ben sana yol gosteririm..
-
TRTC34 bunu yazdı:
-----------------------------Urunleri gorebilecegin link Pm atdim oradan bak.
burdan bak modeli begen her numara var e-bay uzerinden aratip alabilirsin yada ben sana yol gosteririm..
link için saol.http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0241629
aha bu benim işimi görür ama çok tuzlu :S