folder Tahribat.com Forumları
linefolder Elektronik / Embedded / Mobil Cihazlar
linefolder Kablosuz Görüntü Yollayıcı(Kameradan Bilgisayara)

Kablosuz Görüntü Yollayıcı(Kameradan Bilgisayara)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

Arkadaşlar bir projem var.

Bir kamera düşünün birde pc. Ben kameradan aldıgım görüntüyü anlık olarak pcde yayınlamak istioyorum tabi bu kablosuz olarak. Şimdi bunu yapmam için gerekli olan malzemeleri bana sayarmısınız

. Ben şöyle bişi düşünmüştüm

http://www.antenci.com.tr/SC10.htm

burdaki vericiyi kameraya baglicaz kameradaki görüntü alıcıya alıcıdan ise tv kartına . Böyle bişi mümkün mü mümkünse bu aletin fiyatı ne kadardır yada elinde olan bana güzel bi fiyata satabilirmi. Bi yardım ederseniz sevinirim

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yolbulucu
    yolbulucu's avatar
    Banlanmış Üye
    Homo
    ne uğraşıyosunki kablosuz usb hub yapmıştı bi firma onu al usb yi tak kameraya öbür ucunuda pcye tamamsın ...

29.99cm, titanyum kaplamalı, çift damarlı, su ve yağ soğutmalı.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

görüntü kalitesi nası olcak bunun hakkında bi bilgin varmı ? yani hangi türden yaparsam daha iyi bi sonuç elde ederim

bide dedigin alet  http://www.darkhardware.com/modules.php?op=modload&name=News&file=article&sid=2712 bu sanırsam  + 10 metre beni tatmin etmez başka fikri olan varmı 

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    noel_baba
    noel_baba's avatar
    Erkek
    ne için böle bi düzenek lazımdı :D
    içim mi fesat ne :|

Kral nerde diye Sorma. SENde ..BENde ..SİZde ..Onda Çıplak giyen kral olur ..Taç giyen oturur tahtına::. Emeğe Saygı ..kürtaja hayır!! Soruya bak: Dünyaya Tekrar Gelseniz Ne Yaparsınız ? E dedim ben; Eminim herkez yine aynı şeyi yapar aynı şeyi yaşardı... Hani sözüm ona; ..Ben siktiğim eşşeğin huyunu bilmem mi? die ...E sen söyle bilmem mi usta :)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek

noel_baba bunu yazdı:
    -----------------------------
    ne için böle bi düzenek lazımdı :D
    içim mi fesat ne :|

karanlık işler peşindeyim :P  Evde tek başınadaki velet gibi oyuncak jipimin üzerine bağlayıp biraz aksion yapıcam

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek
    sadece usb hupla olurmuki? görüntüyü nasıl transfer edecek peki. onun için Video Receiveri lazım.kamera sinyalleri Video Receivere yollayacak oda bilgisayara.

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    W-H-T
    W-H-T's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

gerekli olan malzemeler bir adet cctv kamera model pek okadar önemli diil kaliteli bişey olsun dersen beni bul

digeri link sistemi oda bende mecut şimdi görüntü kalitesi 2 aşamadan oluşucak kamera ve link sisteminden link sistemi 2.4mhz çalışır link sistemi normade sana 300m kadar net görüntü almanı salar tabi bu amatörce olan yanlız link sistemin yakınında aşırı bir yogunlaşma olursa bu negibi dersen evlerde kullanılan telsiz telefonlar kablosuz net vs. bunlar 2.4 mhz le çalışır yani aynı frekansı kullanır.daha detaylı bilgi için projeni anlat

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    W-H-T bunu yazdı:

gerekli olan malzemeler bir adet cctv kamera model pek okadar önemli diil kaliteli bişey olsun dersen beni bul

digeri link sistemi oda bende mecut şimdi görüntü kalitesi 2 aşamadan oluşucak kamera ve link sisteminden link sistemi 2.4mhz çalışır link sistemi normade sana 300m kadar net görüntü almanı salar tabi bu amatörce olan yanlız link sistemin yakınında aşırı bir yogunlaşma olursa bu negibi dersen evlerde kullanılan telsiz telefonlar kablosuz net vs. bunlar 2.4 mhz le çalışır yani aynı frekansı kullanır.daha detaylı bilgi için projeni anlat

öncelikle ilgilendiginiz için hepinize teşekür ederim.

şimdi projem şu. 

Uzaktan kumandalı bir jipim war pc üzerinden kontrol ediorum . Bunun üzerine kamera yerleştirip kablosuz bi şekilde görüntü almaya calışmak.

bende düşündümki vericiyi kameraya takıp alıcıyıda tv kartına bağlayarak hem pc üzerinden jipi kontrol edecem hemde görüntü alacam sizce bu mümkün mü ? 

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    TRTC34
    TRTC34's avatar
    Erkek

Urunleri gorebilecegin link Pm atdim oradan bak.

burdan bak modeli begen her numara var e-bay uzerinden aratip alabilirsin yada ben sana yol gosteririm..

Chicagoan TRTC34
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ★★★★★
    Genki
    Genki's avatar
    Erkek
    TRTC34 bunu yazdı:

Urunleri gorebilecegin link Pm atdim oradan bak.

burdan bak modeli begen her numara var e-bay uzerinden aratip alabilirsin yada ben sana yol gosteririm..

link için saol.

http://www.microcenter.com/single_product_results.phtml?product_id=0241629

aha bu benim işimi görür ama çok tuzlu :S 

Toplam Hit: 1529 Toplam Mesaj: 10