Kablosuz İki Pc Arasında Baglantı Kurma
-
Arkadaşlar elimde iki edet laptop var ve aynı modem üzerinden (Kablosuz airties) nete baglanıyorlar.
Bu iki pc arasında dosya gönderme işlemlerini nasıl yapabilirim,ikisi arasında bir ag kurmak istiyorum,bilgisi olan müritlerden yardım rica ediyorum.
-
ev ağı , ağ paylaşımını aktif et , şifreleri birbirlerine gir (win7) tamamdır.
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar elimde iki edet laptop var ve aynı modem üzerinden (Kablosuz airties) nete baglanıyorlar.
Bu iki pc arasında dosya gönderme işlemlerini nasıl yapabilirim,ikisi arasında bir ag kurmak istiyorum,bilgisi olan müritlerden yardım rica ediyorum.
-----------------------------yuh 2003 üyesisin ya benden eskisin ya ve bilmiyorsun tamam bilmemek ayıp değil de googleda iki kelime yazıp arayamadın mı ya
-

Bilgisayarlara bu şekilde ip ver ordaki 17yi 255e kadar 0 ve 1 haricinde değiştirebilirsin
sonra başlat/çalıştıra gir
\\192.168.1.17 yazıp enterlarsan 17 ip adresi verdiğin bilgisayarın PAYLAŞILAN klasörlerine ulaşabilirsin. Tabi bilgisayarlar vista ve üstüyse kullanıcı hesaplarına şifre vermen lazın dosya paylaşımı için
-
Evet8 senedir bu sitedeyim dostum:) internette bilgiler var fakat benim karşıma çıkanları çogu kablo ağıkurmaya yarıyan bilgiler içeriyordu.
Verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim arkadaşlar.
KaRaKuLe özellikle sana teşekkür ederim aynı tertipmişiz :)
-
kablolu kablosuz farketmez kardeş aynı hep :)
-
Dostum iki pc arasında baglantı kurdum fakat bukez neti kullanamıyorum :(
-
modemin ipsi ne
-
192.168.2.63
-
DjBlueMaN bunu yazdı:
-----------------------------192.168.2.63
-----------------------------o nasıl bi ipdir ya :) o zaman 192.168.1.1leri 192.168.2.63 olarak değiştir o bilgisayarlara da 63den başka bi sayı ile ip ver düzelir