folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz İnt. Şifresini Nereye Gireceğiz?

Kablosuz İnt. Şifresini Nereye Gireceğiz?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek

Benim kardeşin laptopu var. Apartmanda kablosuz int şifresi kullanıcı adı verdiler.

Bilgisayarın kablosuz şeyi kendinden. Düğmeye basınca açılıyor. Bu şifreyi nereye gireceğiz?

Çekiyor bu arada sorun yok çekiminide. Teşekkürler..

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek
    bağlantıyı yaptığın programda o bağlantya 2 kere tıkla, şifreyi sorar sana zaten...

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek
     Ağ bağlantıları > Kablosuz ağ bağlantısı üzerine sağ tıkla. Özelliklere tıkla. Kablosuz ağlara gel. Orada ağını görürsün. Ağına tıkla ve özelliklere bas. Orada görürsün sifre yerini.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Triumph
    Triumph's avatar
    Erkek
    tahribatda bu soruyu soran kişiyi alkışlamak lazım.çünkü ben yıllardır bu sektörde çalışmama rağmen hala sormaktan utandığım basit sorular var ve soramıyorum.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek
    Ben yanında olsam hallederdim de hiç kurmadım daha önce yönlendiremiyorum da. Teşekkürler...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    philist
    philist's avatar
    Erkek

Triumph bunu yazdı:
    -----------------------------
    tahribatda bu soruyu soran kişiyi alkışlamak lazım.çünkü ben yıllardır bu sektörde çalışmama rağmen hala sormaktan utandığım basit sorular var ve soramıyorum.

Sağol hacı. Her türlü sorarım hiç çekinmem. Ama önce araştırırım tabi. Hönk diye sorunca vakit kaybetmiş olabiliyorsun yani.

Ama biri çıkıp google a bak deyince sinirlerim tepeme çıkıyor o ayrı. Sormak lazım tabi. Utanılacak bişey yok yani.

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    renegadealien
    renegadealien's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Savaş Madalyası Başarı Madalyası Üstün Hizmet Madalyası Developer Madalyası
    Erkek

Triumph bunu yazdı:

Sor hocam sor :)

Soranın bi yüzü sormayanın 2 yüzü demişler :)

10.05.2013 tarihli google arama sonucu : Aradığınız - "herşeyin hayırlısı rampanın bayırlısı" - ile ilgili hiçbir arama sonucu mevcut değil. Kendi özlü sözümdür, kaynak belirterek kullanınız.
Toplam Hit: 1839 Toplam Mesaj: 7