Kablosuz İnt. Şifresini Nereye Gireceğiz?
-
Benim kardeşin laptopu var. Apartmanda kablosuz int şifresi kullanıcı adı verdiler.
Bilgisayarın kablosuz şeyi kendinden. Düğmeye basınca açılıyor. Bu şifreyi nereye gireceğiz?
Çekiyor bu arada sorun yok çekiminide. Teşekkürler..
-
bağlantıyı yaptığın programda o bağlantya 2 kere tıkla, şifreyi sorar sana zaten...
-
Ağ bağlantıları > Kablosuz ağ bağlantısı üzerine sağ tıkla. Özelliklere tıkla. Kablosuz ağlara gel. Orada ağını görürsün. Ağına tıkla ve özelliklere bas. Orada görürsün sifre yerini.
-
tahribatda bu soruyu soran kişiyi alkışlamak lazım.çünkü ben yıllardır bu sektörde çalışmama rağmen hala sormaktan utandığım basit sorular var ve soramıyorum.
-
Ben yanında olsam hallederdim de hiç kurmadım daha önce yönlendiremiyorum da. Teşekkürler...
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
tahribatda bu soruyu soran kişiyi alkışlamak lazım.çünkü ben yıllardır bu sektörde çalışmama rağmen hala sormaktan utandığım basit sorular var ve soramıyorum.
-----------------------------Sağol hacı. Her türlü sorarım hiç çekinmem. Ama önce araştırırım tabi. Hönk diye sorunca vakit kaybetmiş olabiliyorsun yani.
Ama biri çıkıp google a bak deyince sinirlerim tepeme çıkıyor o ayrı. Sormak lazım tabi. Utanılacak bişey yok yani.
-
Triumph bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------Sor hocam sor :)
Soranın bi yüzü sormayanın 2 yüzü demişler :)