Kablosuz Klavye + Mause
-
S.a arkadaşlar bi arkadaşıma kablosuz klavye lazım ama yasadıgımız sehır bıraz kucuk oldugu ıcın sadece kablosuz klavye almak ıstıyoruz ama burdakı bılgısayarcılarda hep set var 60 - 70 TL diyorlar fıyatlar ıcınde.
bize hem kalvye onerıp hemde alabılıcem bır sıte varmı bıldıgınız yardımcı olursanız cok makbule gecer arkadaslar ;)
-
vatanbilgisayar dan al işte kargoyla yolalsınalr, ama kargo parası vs de eklenince ne anladım ben bu işten dersen bilemem :D
sahibinden, gittigidiyor, hepsiburada 30bin site var hocam al birinden -
-
kardeş can alıcı soruyu sormak istiyorum sana
BU KONUNUN NERESİ GİZLENMELİ Kİ SEN KONUYU GİZLİYORSUN ?
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bı kalvye ıcın konumu acılır demesınler hocam :)
-
emnimax bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------konu gizlemek demek adminlerden gizlemek anlamına geliyor sanıyorsun galiba gereksiz yere kullanmayın ya bunu belki üye olmayan birine lazım olacak bir konu tahribata üye olmak öyle kolay değil bu zamanda
-
KaRaKuLe bunu yazdı:
emnimax bunu yazdı:
KaRaKuLe bunu yazdı:
-----------------------------konu gizlemek demek adminlerden gizlemek anlamına geliyor sanıyorsun galiba gereksiz yere kullanmayın ya bunu belki üye olmayan birine lazım olacak bir konu tahribata üye olmak öyle kolay değil bu zamanda
-----------------------------yok sayın murıdım konu gızlemenın neye yaradını bılıyorum kızma bu kadar bı daha gızlemem :)
-
bende sıfır az kullanılmış var feel marka. poşetleri kutusuyla duruyo...
http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-bilgisayar-cevre-birim-feel-marka-kablosuz-klavye-mouse-seti-cok-uygun-fiyat-60313771/detay/
incele yabancıya gitmesin