Kablosuz Klavye Mouse Set ( Öneri )
-
Evet arkadaslar suan kullandigim klavye mouse isyanlara bagladı ..
Kablosuz klavye mouse set almak istiyorum.
Almadan öncede Bi Arkadaşlara danışayım dedim..
Max Fiyat 100 Tl kullanimi rahat ve guzel olmasi dilegi ile tesekkurler.
Edit : Arkadaşlar sizlerden Ricam oraya buraya bak demek yerine satildigi yerin link ini yada resmini paylaşırsaniz daha iyi olur.
Birde kullanmadiginiz bir set ise bosuna onermeyin.
-
PC içinse kesinlikle önermem, güzel bir kablolu klavye ile kablosuz bir mouse daha iyi olacaktır.
-
Mouse dersen herkeste
logitech var kaliteli ve ucuz. -
VBDream bunu yazdı
PC içinse kesinlikle önermem, güzel bir kablolu klavye ile kablosuz bir mouse daha iyi olacaktır.
önerine açıgım ustad :)
Seni dinlerim biliyorsun :)
@zeybekustasi haci google den ip ban yedim oradan birsey aratamiyorum.
HoLyCat tarafından 25/Eyl/12 14:43 tarihinde düzenlenmiştir -
logitech in yeni ürünleri var 3 yıl pil ömrü diye araştır bi
-
-
eğer istersen bnim microsoft laser v6000 setim var yeni oyun seti aldığım için boşa çıktı ole yatıyolar ewde zamanında 150 tl ye almıştım. mousede baş parmak kısmında biraz soyulma var okadar onun dışında herşeyi sağlam ve sorunsuz çalışmaktadır. 80 tl ye bırakırım sana ürün aşağıdakinin aynısı

-
DJ_Alper bunu yazdı
logitech in yeni ürünleri var 3 yıl pil ömrü diye araştır bi
tamamiyle fos o olay, bende var logitech klavye mouse mk 320 kac oluyo bu pil değiştirişim. var bi ipnelik bu olayda ama çözemedim üşendim garantiyede göndermedim , gerçi bi sabah yağmur yağarken camı acık bırakıp yatmıştım klavye komple suda yüzüyordu ama sildim çalıştı kuruladım fılan kac defa çay kola vb şeyler döktüm gene çalıştı utandım bı pil yüzünden götürmeye :)
-
bende zamanında 150tl den fazla verip mx3200 almıştım. Tamam iyi güzel de özellikle çok oyun oynuyorsan kablosuz kesinlikle tavsiye etmem. Kablolu al kafan rahat olsun. Bende LCD TV ye bağlıyordum tv yi. Çekyata uzanıp kullanıyordum uzaktan iyi oluyordu ama onun haricinde kablolu en iyisi