Kablosuz Mause Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

msi-1326 model leptop var geçen teknosa da inca marka kablosuz maus aldım Inca%20IWM-121RMB%20Kablosuz+USB%20Nano%20Alıcılı%20Beyaz%20Mouse

resimdeki maus sorun şu mausun alıcısını takınca kablosuz net rezi olyor saiyed 1 kb 2 kb en fazla 3 kb ama çıkarınca canavarlaşıyor 100 kb 150 kb vuruyor başka usb portlara da taktım sorun yine aynı başına böyle bir durum gelen var mı?

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PatriotCracker
    PatriotCracker's avatar
    Erkek

Muhtemelen 2.4 ghz bandında ve wifi ile sinyaller karışıyor. Modem ara yüzünden wifi kanal numarısını değiştir.

PatriotCracker tarafından 22/Ağu/12 23:28 tarihinde düzenlenmiştir

-------- Dünya kadar malın olacağına fındık kadar beynin olsun.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    crimeangel
    crimeangel's avatar
    Erkek
    PatriotCracker bunu yazdı

Muhtemelen 2.4 ghz bandında ve wifi ile sinyaller karışıyor. Modem ara yüzünden wifi kanal numarısını değiştir.

ikisinin sinyali karışıyor arkadaşın dediği gibi. zaten sana yapabileceğin çözümü sunmuş. bir dene.

ESKİ NİCKİM "HAYALETKURT"TUR....................... WE TANRI TÜRK"Ü YARATTI. ZAFERLER KAZANIP YEDİ CİHANA NAM SALSIN DİYE...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bektas
    x-files
    x-files's avatar
    Erkek

şantiyenin modemini kullanıyoruz modemin şifresini vermiyor bili işlemdeki arkadaş

//Hayat Bazen Tatlıdır//--//Aşıksan vur saza şoförsen bas gaza// https://zulfumehmet.com/ Kişisel bir olay
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manyax_gokhan
    manyax_gokhan's avatar
    Erkek

inca nın mauslarında genelde sorun çıkıyo teknosadan mause alırken satıcı arkadaş da sölemişti ucuz ama önermem die en iyisi logitech ben kullanıyorm hiç bi sorunla karşılaşmadım..

Kasabın mesleğini bilmezsen, beslediği kuzuya şefkatini sevgisinden zannedersin. Her başını okşayanı dost her başını ağrıtanı düşman bilme...
Toplam Hit: 905 Toplam Mesaj: 5