Kablosuz Modem

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Müridler acaba  kablosuz modemlerin şifresini kırabileceğim bir programınız varmı? Varsa paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum.

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

kablosuz modeme giriş şifresi mi ? Yok sa bağlantı için gereken şifre mi ? eğer ikincisi ise şifreleme türü wep mi wpa mı?  web i uğraşıp kıranlar biliyorum ama wpa zor. modem giriş şifresi içinde modemi resetlemen gerekir.

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Coiner bunu yazdı:
    -----------------------------

kablosuz modeme giriş şifresi mi ? Yok sa bağlantı için gereken şifre mi ? eğer ikincisi ise şifreleme türü wep mi wpa mı?  web i uğraşıp kıranlar biliyorum ama wpa zor. modem giriş şifresi içinde modemi resetlemen gerekir.

bağlantı için gereken şifre evet wep türü olanlar wpa zormuş

Mutluluk çatık kaşlıdır ve ciddidir. Bizim gibilerin sonu en fazla sürpriz olur :)
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Coiner
    Coiner's avatar
    Erkek

HowL bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

backtrack boot cd ile bilgisayarı başlatman gerek ve 5 10 tane komut var onları sorunsuz uygularsan oluyor. denedim oldu :) ama ayrıntıları için mürit kardeşlerim yardımcı olur .

www.fenomenevi.com | Sosyal medyanın her mecrasında 6 yıldır kesintisiz olarak müşterilerimize destek vermekteyiz. Amacımız müşteri deneyimini en üstte tutmak ve hizmetlerimize 24 saat devam edebilmek. Fenomenevi.com adresinden 7/24 kesintisiz olarak sipariş verebilirsiniz...
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HowL
    HowL's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Coiner bunu yazdı:

HowL bunu yazdı:

Coiner bunu yazdı:

Saolasın

backtrack boot cd ile bilgisayarı başlatman gerek ve 5 10 tane komut var onları sorunsuz uygularsan oluyor. denedim oldu :) ama ayrıntıları için mürit kardeşlerim yardımcı olur .

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zamazingo
    zamazingo's avatar
    Erkek

Var kardesım bir program pm at

Yol Güzeldir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    flickR
    flickR's avatar
    Erkek
    boş işler bunlar.Alın adam gibi bi net kullanın.Başkasının hakkına girmeyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enginkar
    enginkar's avatar
    Erkek

bu olayı bende kurcalamak istiyorum hocam.. :=) tabi nasıl oalcak kitapyurdundan kablosuz ağlar kitabını alıp (10 TL ) iyice baştan aşağı bitirip olacak.. hep aklımda zaten sana da öneririm.. bu kitaptan sonra kabluz lock hack v.b hiç bir pürüz kalmıcak diye düşünüyorm..100 sayfa mı ne 10 gününü almaz..tavsiyemdir

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    obie
    obie's avatar
    Erkek

forumtr ye döndü iyice burası.

http://www.tahribat.com/Forum-Elcomsoft-Wireless-Security-Auditor-Ewsa-V3-0-3-382-Gpu-Ile-Wireless-Hack-Full-Tek-Link-126989/

Anlayana sivrisinek saz,anlamayana sazı soksan az...
Toplam Hit: 1258 Toplam Mesaj: 9