Kablosuz Modem
-
Müridler acaba kablosuz modemlerin şifresini kırabileceğim bir programınız varmı? Varsa paylaşırsanız sevinirim,şimdiden teşekkür ediyorum.
-
kablosuz modeme giriş şifresi mi ? Yok sa bağlantı için gereken şifre mi ? eğer ikincisi ise şifreleme türü wep mi wpa mı? web i uğraşıp kıranlar biliyorum ama wpa zor. modem giriş şifresi içinde modemi resetlemen gerekir.
-
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz modeme giriş şifresi mi ? Yok sa bağlantı için gereken şifre mi ? eğer ikincisi ise şifreleme türü wep mi wpa mı? web i uğraşıp kıranlar biliyorum ama wpa zor. modem giriş şifresi içinde modemi resetlemen gerekir.
-----------------------------bağlantı için gereken şifre evet wep türü olanlar wpa zormuş
-
HowL bunu yazdı:
-----------------------------
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------kablosuz modeme giriş şifresi mi ? Yok sa bağlantı için gereken şifre mi ? eğer ikincisi ise şifreleme türü wep mi wpa mı? web i uğraşıp kıranlar biliyorum ama wpa zor. modem giriş şifresi içinde modemi resetlemen gerekir.
-----------------------------bağlantı için gereken şifre evet wep türü olanlar wpa zormuş
-----------------------------backtrack boot cd ile bilgisayarı başlatman gerek ve 5 10 tane komut var onları sorunsuz uygularsan oluyor. denedim oldu :) ama ayrıntıları için mürit kardeşlerim yardımcı olur .
-
Coiner bunu yazdı:
HowL bunu yazdı:
Coiner bunu yazdı:
-----------------------------Saolasın
-----------------------------backtrack boot cd ile bilgisayarı başlatman gerek ve 5 10 tane komut var onları sorunsuz uygularsan oluyor. denedim oldu :) ama ayrıntıları için mürit kardeşlerim yardımcı olur .
bağlantı için gereken şifre evet wep türü olanlar wpa zormuş -
Var kardesım bir program pm at
-
boş işler bunlar.Alın adam gibi bi net kullanın.Başkasının hakkına girmeyin.
-
bu olayı bende kurcalamak istiyorum hocam.. :=) tabi nasıl oalcak kitapyurdundan kablosuz ağlar kitabını alıp (10 TL ) iyice baştan aşağı bitirip olacak.. hep aklımda zaten sana da öneririm.. bu kitaptan sonra kabluz lock hack v.b hiç bir pürüz kalmıcak diye düşünüyorm..100 sayfa mı ne 10 gününü almaz..tavsiyemdir
-