folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Modem Bozulmuş

Kablosuz Modem Bozulmuş

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tengri
    Tengri's avatar
    Erkek

Merhaba arkadaşlar,

Bugün tatilden döndüm, ilk hevesle internete giriyim dedim, ama bilgisayar, tablet, cep telefonu, ütü hiçbir şey modemi görmüyor.

Eternetle denedim yine görmüyor. Modem deki internet dsl ışıkları yanıyor ama, wifi ve eternet yanmıyor. 

Tamir edebilicek varsa tbt den istanbul içi ne kadara patlar onuda yazarsa sevinirim.

Tamiri pahalı olacaksa tbt den 2. el kablosuz modem satan varsa yazsın konuya.

Ben Fight Clubı izledin mi? derken utanıyorum, adam İzlemedim. derken utanmıyor. Bi de nasıl güzel mi, diyo... Bi bitmediniz amk.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    airteam
    airteam's avatar
    Erkek

walla hocam bende airties cihaz var sıfır istersen satabilirim uygun bi fiyata elimde şu ürünler var fiyatlarına netten bakabilirsin en son çıkan ürünlerdir ve garantilidir istersen pazarlık istediğin kadar yapabilirsin hocam

1 Adet Air 5340 150 Mbps Kablosuz ADSL2+ Router   ( Kutulu Sıfır Ürünler)  

1 Adet Air 2410 300 Mbps Kablosuz Ağ Erişim Cihazı  (Kutulu Sıfır Ürün)        

1 Adet RT-206V4 54Mbps Kablosuz ADSL2+ 1 Portlu Modem, Router, Firewall  (Kutulu Sıfır Ürün)

1 Adet Air 6372 2 VoIP Portlu Kablosuz ADSL2+ / Fiber Internet Gateway   (Kutusuz Ürün Ancak Hiç Kullanılmamış)  

1 Adet Air 5450 300 Mbps Kablosuz ADSL2+ Modem  (Kutulu Sıfır Ürün)

Toplam Hit: 795 Toplam Mesaj: 2