folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Modeme Şifre Koymak (Yardım)

Kablosuz Modeme Şifre Koymak (Yardım)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FeRoCi
    FeRoCi's avatar
    Erkek

ip girdim ttnet ayarlarına girdim.. kablosuz ağ güvenliğini seçtim... orda KAPALI WEP WPA şıkları var.. ordan hangisi seçmem gerek? sonra ne yapmam lazım _?

düşünüyorum oysa aklım var; aklım var oysa düşünmem gerek; düşünmem gerekse düşünülmesi gereken şeyler var; bazı var olan şeyleri düşünürsem zamanımı düşnmeye harcarım;harcanılan bi zaman varsa kıymeti bilinmeli; kıymeti bilinmeyen zaman tek canı kalmış süpermario ya benzer; süper marionun mantarı şirinlerin evine benzer; şirinlerin evinde bi kaltak var şirine o şirineyi bütün şirinler s*kmek ister... şirinler çok şey isterde ben hala neyi düşünüyorum anlamadım !!!!!...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ne0n12
    ne0n12's avatar
    Erkek

Bak kardeşim bende söyle kablosuz  ağ güvenlik ayarlarına gir orada güvenlik tipi var  onu WPAWPA2 işaretle sonra WPA Tipi= Kişisel şifreleme tipi=WPA ve WPA2 Parola = artık sen koy (  zor olsun ) grup şifresi yenileme ağrlıgı= 3600 benşm böyle bir dene işşlah yardım edebililmişimdir :D

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    CEO
    CEO's avatar
    Erkek

wep şifresi 15 dakikada kırılabiliyo wpa ise seneleri alabilir. Yani kırılamaz gibi bişey wpa o yüzden kimsenin senin ağına girmemesi için wpa koyman gerekiyo

Toplam Hit: 814 Toplam Mesaj: 3