folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz Modemle Diğer Ağlara Bağlanmak

Kablosuz Modemle Diğer Ağlara Bağlanmak

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar Modem olarak tplink TD-W8950ND aldım... Ancak henüz adsl sinyali gelmedi... Ben de laptoplarda olduğu gibi erafta akblosuz ağ neden aramayım diye düşündüm... Bu mümkün değil midir sizce ?

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Tam olarak  açıklar mısın, kablosuz ağları ne ile aramayı düşünüyorsun ben onu anlayamadım. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

tik

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hermes
    hermesthecat
    hermesthecat's avatar
    Erkek

kablosuz modemle sanırım o dediğini yapamazsın. zaten laptopunda wifi kart var. onla tara etrafı ve şifresiz ağ bulursan bağlan.

az insan çok huzur. | https://dnscheck.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    karakutu
    karakutu's avatar
    Erkek

Hımm demek  doğru anlamışım ,modem ile kablosuz ağları yönetim panelinden görmen mümkün fakat iki modem arasında access point vari bir işlem yapılabilir mi sanmıyorum. 

Mevzu derin | Papikolas Planet
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoktaliVirgul
    NoktaliVirgul's avatar
    Erkek
    yapılabilir tabiki fakat modeminin repeater özellikli olması gerekiyor. zaten bu özelliği varsa modeminin yönetim panelinden arama ve bağlanma işlemlerini yapabilirsin.
    sonuç olarak modemin özelliği olmalı.

If my calculations are correct, when this baby hits eighty-eight miles per hour... you"re gonna see some serious shit.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ltcelik
    ltcelik's avatar
    Erkek
    @NoktaliVirgul Evet repater özelliği var sanırım...

Din Kitaplarını Okuyup Anlayana Ateist, Okuyup Anlamayanlara "dindar" denir... Nikola TESLA.. ben mi? Ne okurum ne anlarım... Kendi kendime de uyuz oluyorum ama olamıyorum.. "Ama efsaneyi çıkarıp atarsan ve yaptıkları eylemlere bakarsan... ..Jedi'ların mirası başarısızlıktır. İkiyüzlülüktür, kibirdir."
Toplam Hit: 1418 Toplam Mesaj: 7