folder Tahribat.com Forumları
linefolder Network - İnternet
linefolder Kablosuz Modemleri Kablosuz Birbirine Bağlama

Kablosuz Modemleri Kablosuz Birbirine Bağlama

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    Arkadaşlar yeni aldığım Asus DSL-N14U model modemim var,bir de elimde eski kulladığım Airties Rt-204 modemim var.
    Eski model olan airties modemimi 3.kattaki arkadaşımın evine kurup arkadaşımın evinde de internetin kullanılmasını sağlamak istiyorum.
    Arkadaşımın evinde belli odalarda asus 2 diş falan çekiyor,eski modemimi yukarıya kurup Mesh ile sinyali kablo kullanmadan evde tüm odalara yayabilirmiyim.

Not : İki modem arasında kablo çekmem imkansız,sadece asustan gelen sinyali yükselterek tüm odalara yaymak amacım.

Bu konu hakkında yardımcı olan tüm arkadaşlara teşekkür ederim şimdiden.
    (Sercan kardeşim özellikle sana)

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Olur olur olmaz mı? Ancak bağlantı hızı yarı yarıya düşer 2. modemde. Yani 10mbit hızın varsa 2. modem en fazla 5mbit alır. Bunu bana diyen olmamıştı da 2 gün uğraşmıştım sorun nerede acaba diye.

Modemi diğer modemin yanında yapılandır. Sonra diğer katta sinyal en fazla nerede alıyorsa oraya koy modemi. Zaten wi-fi aracılığıyla bağlantı kuracağından pek bir olayı yok yapacağın şeyin. Airties kendi sitesinde anlatmıştı.

http://www.airties.com.tr/_supportdocs/1/19/1_19_20120103003919.pdf buradaki adımları takip edersen rahatlıkla yaparsın.

1049 tarafından 19/Nis/15 00:48 tarihinde düzenlenmiştir

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DjBlueMaN
    DjBlueMaN's avatar
    Erkek
    1049 bunu yazdı

Olur olur olmaz mı? Ancak bağlantı hızı yarı yarıya düşer 2. modemde. Yani 10mbit hızın varsa 2. modem en fazla 5mbit alır. Bunu bana diyen olmamıştı da 2 gün uğraşmıştım sorun nerede acaba diye.

Modemi diğer modemin yanında yapılandır. Sonra diğer katta sinyal en fazla nerede alıyorsa oraya koy modemi. Zaten wi-fi aracılığıyla bağlantı kuracağından pek bir olayı yok yapacağın şeyin. Airties kendi sitesinde anlatmıştı.

http://www.airties.com.tr/_supportdocs/1/19/1_19_20120103003919.pdf buradaki adımları takip edersen rahatlıkla yaparsın.

Hız sorun degil 2. modemde internet olsun yeter hocam.

Bununla ilgili bilgilerini paylaşırsan sevinirim.

Edit : Çok teşekkür ederim.Hemen denemeye başlıyorum.

DjBlueMaN tarafından 19/Nis/15 00:50 tarihinde düzenlenmiştir

Haşa Zulmetmez Kullarına Hüdası, Her Kulun Çektiği, Kendi İşinin Cezası!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    canerator
    canerator's avatar
    Erkek

modemin access point özelliği varmı?

Toplam Hit: 935 Toplam Mesaj: 4