folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Kablosuz Modemlerin , Kablosuz Ağlarda Ara Ara Gözükmesi/Kaybolması

Kablosuz Modemlerin , Kablosuz Ağlarda Ara Ara Gözükmesi/Kaybolması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

lütfen yardımlarınız bekliyorum. İş yerinde etrafımızda yaklaşık 10-15 tane wireless sinyali var ve bunlardan 3 tanesinin şifresini tanıdık olduğu için söylüyorlar kullanıyoruz. Bundan yaklaşık 1 yıl öncesine kadar hiç bir problem yoktu, fakat  son 1 haftadır 1.si kapandı, kablosuz ağlarda hiç gözükmüyor. 2. cisi yeni kuruldu sayılır ona da 1 gün bağlandım kayboldu. 3. sü ise 1 yıldır vardı ama son 1 aydır kablosuz ağlar da hiç gözükmüyordu , bu sefer ona bağlandım. ama ne hikmetse o da 1 gün oldu sayılır, bugün elektrikler gitti geldi o da kablosuz ağlar listesinde kayboldu. Daha bir sürü modem var listede gözüküyor kaybolma yok anlayamıyorum bu 3 modem  neden kayboldu, ?

3 işyeri sahibininde, çalışanlarınında modemin ayarlarından anlamadıklarını adım gibi biliyorum. İsteyerek kapatacakları birşey değil.sorun laptopımımdamıdır diye; telefoncu arkadaşımdan iphone ve galaxy s2 aldım ve wifi tarattırdım. sonuç bu 3 modem wifi taramasında da gözükmüyorlar.  google çok araştırma yaptım, ama bir türlü yeterli bir sonuca ulaşamadım.

bileniniz varsa çok makbüle geçer. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unbalanced
    unbalanced's avatar
    Erkek

eğer listede görülmüyorsa ssid yi gizlemiş olabilirler, bunun için ayrı tarama programları da var..

ayarlar için buraya bakabilirsin  http://www.turkhackteam.net/bilgisayar-guvenligi/771006-wireless-ag-adi-gizleme-ssid-hakkinda-fotografli.html 

Ülkesini Seven Her Türk Vatandasi, Ülkesinin Sessiz Istilasi'na karsi durmak zorunda.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

lütfen başka çözümler/öneriler/yardımlara devam.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oqqanoo
    oqqanoo's avatar
    Erkek

işte yine elektrik gitti geldi , modemlerden birisi çıktı ortaya bende bu sefer modeme girip 2. bir bağlantı daha açtım bakalım ne olacak ? kesin bu işte başka bir iş var ssid gizlemeyle ilgisi yok ama bir çözemedim. 

Bakalım bir sefer daha kaybolursa 2. açtığım bağlantıda gidecekmi merak ediyorum.

Toplam Hit: 1165 Toplam Mesaj: 4