folder Tahribat.com Forumları
linefolder Bilişim Güvenliği
linefolder Kablosuz Şifreli Ağlara Erişim

Kablosuz Şifreli Ağlara Erişim

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Robinson_Crusoe
    Robinson_Crusoe's avatar
    Erkek
    Nasıl bi yol izlemeliyiz arkadaşlar bu ağlara bağlanmak için ?

Gençliğimden bu yana et yenilmesine karşıyım. Bir gün insanların hayvanları öldürmeyi tıpkı insan öldürmek gibi cinayet kabul edeceğine inanıyorum,
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nights_judge
    nights_judge's avatar
    Erkek

Şimdilik kesin bir çözüm yok piyasada, birkaç program var diyorlar onlarda ya virüslü ya çalışmıyor, yada hemen şifreyi vermiyor.. şimdilik deneme yanılmayla :)mesela wpa şifreli modemlere en az 8 karakter girilmek zorunda,insanlarımız unutmayım diye 12345678 yapıyorlar ya da 9,us robotics marka modemlerin genelde deneyimsiz kullanıcılar otomatik şifre veriyor(2627f68597) çok modeme girdim bu şifreyle..az daha sabret çıkartırlar adam akıllı program..

Yıllarca parazit gibi yaşayıp kim güçlüyse ona yakınlaşıp bizde sizdeniz pozu veren kişilik yoksunu yalaka köpekler;Bizim VATAN sevgimizi hayal bile edemezsiniz.Bizim adımız SONSUZLUĞA uzanırken; Çok ucuza sattığınız karekterlerinizi,büyük bedeller ödeyipte geri alamadığınız zaman adınızın sadece OYUNCAKÇI dükkanlarında satılan ucuz kuklalara verildiğini göreceksiniz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    thehunturk
    thehunturk's avatar
    Erkek

Geçenlerde görmüştüm ama o da daha önceden pc de kayıtlı şifreyi gösteriyordu

Adsense Gelirli Siteler
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek
    Ertan unv deyken bir program ile kırıp girmişti, eğer konuyu görürse bu konu hakkında bilgi verebilir...

.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blood_rhyme
    blood_rhyme's avatar
    Erkek
    Ya bizimde kablosuz sınırsız var allahdanki sınırsız adamlarla beraber 12 kişi bağlanıyoz nete nası bi iştir anlamadım ama son şifreyi 62 karekter yaptım işleri biraz zorlaştırdım yane uraşıyolardır gece gündüz :D

EY YARALI KÜKREYEN ASLAN, SENİN GEZDİĞİN GÜZEL SAHRALAR ZULMÜN KÖPEKLERİNE KALDI, ARTIK GAFLET UYKUSUNDAN UYAN ! ...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    G-Turk
    G-Turk's avatar
    Erkek
    Suraya bir bakmani tavsiye ederim
    http://www.wifi-turk.com/forum/index.php?showtopic=405

En temizi Linux altinda BackTrack ile yapmaktir.
    http://www.remote-exploit.org

Eger Linux kullanicisi isen
    http://www.aircrack-ng.org

# Taşı delen suyun kuvveti değil, damlaların sürekliliğidir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    EmiRReiS
    EmiRReiS's avatar
    Erkek

blood_rhyme bunu yazdı:
    -----------------------------
    Ya bizimde kablosuz sınırsız var allahdanki sınırsız adamlarla beraber 12 kişi bağlanıyoz nete nası bi iştir anlamadım ama son şifreyi 62 karekter yaptım işleri biraz zorlaştırdım yane uraşıyolardır gece gündüz :D
    -----------------------------

12 kişi daha bağlandığını nerden biliyorsun? Eğer sürekli bu şekilde uyarı çıkıyorsa ve modemin airties ise benimle pm ile temasa geç, çözümü hakkında yardımcı olayım. 

.
Toplam Hit: 11920 Toplam Mesaj: 7