Kaç Kere Namaza Başlayıp Bıraktınız ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    yypgroup
    yypgroup's avatar
    Erkek
    Selamun Aleykum Abi.. Abi Ya Bişeyi Merak Ediyorumda Kaç Kere Namaza Başlayıp Bıaktınız ve Ya Başladınızmı? Ben 48 Kere Başlayıp Bıraktım.

duzeltme: BUYUK HARFLERLE KONU BASLIKLARI ACMAYINIZ. BI buyuk BI kucuk HARFLERLEDE konu ACMAYINIZ.

underzero

YYP Group
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Taso Pezevengi
    iso
    iso's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    oha onumu saydın:) hiç başlamadım
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Çömez
    underzero
    underzero's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    nickimyok o yuzden basin belaya girdiya
    tovbe et ozune don :D

pist bak bi ! - Ban Golu Canavari
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kelv1n
    Kelv1n's avatar
    Erkek
    3 kere walla her seferınde kendımı kandırıck bı sebep budum, pişmanım...

Hatalıysam..... aramızda kalsın ;)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ToRReSs
    ToRReSs's avatar
    Erkek
    0 kere başladım 0 kere bıraktım :)

dai başlayıpta bırakmak hiç kılmamakta daa günah...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mc_rapier
    mc_rapier's avatar
    Erkek
    1 kere basladim 1 kere biraktim. sebebini hatirlayamiyorum ama namaz kildigim süre icerisidne cok temizdim ellerim yüzüm ayaklarim filan olsun insan cok temizo luyor 5 kere elini yüzünü ayagini kolunu vs. yikiyorsun en guzel temizlik.

allah bir daha bırakmayi gostermesin.

ID no su 19140 olan mürid
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    delichoban
    delichoban's avatar
    Erkek
    beyler öenmli olan namaza başlamak değildir namazı sürdürmektir.İnsan ilk namaza başladığında bi hevesle sindire sindire kılar vakit ayırır çünkü haz alır şeytanda rahat bırakır derki hevesi geçsin sona kendisi bırakır.Eğer siz namazınızı bırakmazsanız bu sefer şeytan derki bunun bırakcağı yok kararlı bişiler yapmak lazım
    artık öle bi hale sokarki gider 4 saat futbol oynarısnız veya basketbol veya tv izlersiniz ama iş namaza gelince yapışırsınız sanki yerinize üstünüzde sorcerer oturuodur sanki:) ya allah deyip kalkabilirsek şeytan balyoz yemiş gibi kafasına dağılıyor çünkü Dağlar kadar büyük sevapları alacağımız da gençlik çağı günahların en büyüğünü alacağımız çağda insan herşeyi yapabilmeye gücü varken haramdan kaçıp namaz kılarsa sevabı büyüktür neyse çok konuştum galiba bizim için bir müjde olan bi haber:
    Eğer bir kişiye abdest almak ölüm gibi geliyorsa üstünde çok baskı varsa namaz kılmaması için o kişi allah katında rütbe atlamaya yakın demektir ama bakın bu baskı sıkıntı stress n kadar büyükse o kadar rütbeniz fazla demektir çünkü şeytan size bi oyun oynamaya çalışıosa sevinmemiz gerekir siz olsanız 10 milyonluk bi hazineyi çalarmısınız? ama birde 1 milyarlık hazine var hangisine daha fazla plan yaparsınız şeytanda böledir eğer şeytan aklımızı çelmeye çalşıyorsa bu bizim içimizde imanın olduğuna işarettir
    Neyse ben okula gidicem birazdan herkes kendinin olmayan Allah(c.c.)ın olan canlarına iyi baksın Saygılar.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blacksun
    blacksun's avatar
    Erkek
    adam kaçkere bıraktığını saymış :D bende bikaç kere başlamşımdır ama hiç saymadım böyle bi soruyla karşılaşacağım hiç aklıma gelmemişti :D

şiddete meyalim vallahi dertten..
Toplam Hit: 1490 Toplam Mesaj: 8