Kaçak (Çin) Malı Telefon Kullanan ?
-
şimdi bende bi tane kaçak blackberry var telefonda sorun yok herşeyi güzel memnunum
ama bu internet olayını yapamadım bi türlü yani wifi yada normal nete bağlanmıyor
arakdaşlar da kaçak telefon var onlarda sorun yok girebiliyorlar
acaba sorun telefonda mı yoksa bi ayarı filan mı yapmak gerekiyor ? bilgisi olan yada aynı telefonu kullanan mürid(e) var mı ?
-
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
şimdi bende bi tane kaçak blackberry var telefonda sorun yok herşeyi güzel memnunum
ama bu internet olayını yapamadım bi türlü yani wifi yada normal nete bağlanmıyor
arakdaşlar da kaçak telefon var onlarda sorun yok girebiliyorlar
acaba sorun telefonda mı yoksa bi ayarı filan mı yapmak gerekiyor ? bilgisi olan yada aynı telefonu kullanan mürid(e) var mı ?
-----------------------------telefonun ımeı kayıtından kaynaklanabılırmı ?
-
imeiden kaynaklanmaz. tam modeli öğrenebiliten varmı
çakma blekberi diyosun ama çakma ayfonun bile 23682979 değişik versionu var
-
Noneyim bunu yazdı:
imeiden kaynaklanmaz. tam modeli öğrenebiliten varmı
çakma blekberi diyosun ama çakma ayfonun bile 23682979 değişik versionu var
dur arkasını açıp bakayım buraya yazarım birazdan -
model t91
-
Kreyzi bunu yazdı:
model t91
----------------------------- -
Kullanmayın böyle telefonları kulaklarınız yer değiştirecek radyasyondan
-
Hacim kacak mi telefon yoksa cin malimi ben onu anlamadim. Yoksa kacak cin mali mi?
Kacaksa cok buyuk ihtimal ayar yapman gerekiyodur ama cin maliysa heleki aynisindan arkadasinda varsa ve onlar girebiliyo sen giremiyosan internete sorun telde.
Kacak cin maliysa zaten at gitsin :D
Yazlikta bi kizda vardi cin mali tel, la istedim bi bakmak icin tvsine elimde kaldi telefon :| Allahtan yutturdum kiza ya yok dedim sen bunu daha onceden bozmusun virus girmis bunun icine diye :D:D
-
Bende aynı telefondan kullanıyorum. Wifi sorunum sadece sinyal azlığıydı. Telefon nede olsa garantili değil diye içini açmıştım. wifi anten görevi gören dalganın üzerinde sarı bant gibi birşey vardı. Onu çıkardım canavar gibi kullanıyorum hala..
Browser olarakta bold kullanıyorum