Kaçak İpodum Bozuldu Nereden Tamir Ettirebilirim ?
-
arkadaşlar 17 gün önce aldığım kaçak 1 gb lik ipod bozuldu onu nereden veya nasıl tamir edebilirim
alet açılıyo kum saati çıkıyo sonra ölece kalıyor
ankaradayım
-
sanırım iyi bir elektronikçide
-
firmware gibi bişeyini bul kendin formatla
-
robotix bunu yazdı:
-----------------------------
firmware gibi bişeyini bul kendin formatla
-----------------------------öle bişi yapcam die bozdum zaten alet i :)
tema filan kurma hevesine kapıldık alet bozuktu :'(
120 milyon verdim bide alete :((
off
-
abi hdd kablosu gevşemiş olabilir.....(buyuk ihtimalle öle.....)
zaten kaçak , bundan kötüsü olamaz mecbur acacaksın içini veya actıracaksın.......
-
xxx_simiyagov_xxx bunu yazdı:
-----------------------------abi hdd kablosu gevşemiş olabilir.....(buyuk ihtimalle öle.....)
zaten kaçak , bundan kötüsü olamaz mecbur acacaksın içini veya actıracaksın.......
-----------------------------ya isteyerek verecek yada zorla verecek diyosun :)
-
Kisaca kaymis iyi almisin ama 120 miljona :D
Ben gecen sene Ipod nano 1 GB icin 160 ( Euro) yani 350 miljon falan verdim amk :/ onuda bi kac ay önce hirsiz caldi cantamdan :/
Simdi elimde sahane bir Ipod var 1 ay sabrin varsa gel Kayseriye satiyim sana :D
22 GB !!! Siyah bu alt resimdeki gibi..
http://images.amazon.com/images/G/01/electronics/detail-page/ipod-2-091206.jpg
-
bir fiyat ver belki dusunuruz..ayrica bu 22 gb nasil oluoy ..genelde tam rakamalar olurda bu tarz seylerde??
-
Bunlar Ipod nano nin bir buyugu pardon 30 GB benimkisi yanlis yazmisim ama icinde tam 22 GBlik sarki ve video yuklu :D Googledan arastirin ozaman anlarsiniz
€100,- istiyorum kendim € 269,00 aldim bilmiyom turkce nasil deniyor garanti aldigim falan kart elimde var yani ispatliyabilirim o fiyata aldigima. Calinti falan degil yani. Simdi dersiniz niye satiyon ya bu sene peder cimrilik yapiyor izin parami ikiye böldü ve zaten 2 tane daha ipodlarim var o yüzden.
-
Hatıralar-Susmaz ben alırım özelden pm attım bak... Gelipde Alırım HiçFarketmez, 1 Ayda Sabrım var :)
-
hem kacak hem firmware ile oynanmi$
artik ona bi fatura uydursan bile servisi kabul etmez
ya kendin deneyeceksin ya da herhangi bi elektronikciye gotureceksin
acarken dikkat et cunku kasasinin tirnaklarini kirarsan bi daha kapanmaz