Kaçak Nokia N97 IMEI Kayıt Sorunu

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

Turkcell bayiine sordum. kayıt için pasaport yurt dışı giriş belgesi ve turkcell hattnız ile gelmeniz gerekiyor dediler ama Bu telefonun sim kiliti var. turkcell bayiine gitmeden önce bi telefoncuya gidip sim kilitini açmam gerekiyor mu.. bu IMEI kayıt işini bana tam detayıyla anlatabilecek olan varmı müritler..

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

6 ay içinde giriş çıkış yapmış bi pasaport alıp elinde cihazın faturasıyla gidip kayıt ettiriyorsun.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

sorun o degil sorun sim kilitini kırdırıp mı gidecem yoksa turkcell bayi kendisi kırıyor mu

Yeryüzünün öğretmeni olmak için, gökyüzünün öğrencisi olmak gerekir. - Aliya İzzetbegoviç / mfatihbodur@tahribat.com
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    amele_2
    amele_2's avatar
    Erkek

türkcell bayisi kırmaz sim kilit. (tim falansa bekleme yani) gidicen bizim gibi telefoncularakır bunun sim kilidini dicen.

Ardından yüz köpek havlamayan kurt, kurt sayılmaz..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

en iisi ben bu telfonu drek satayım :)) sıfır kutusunda orjinal nokia N97 mini BEYAZ beyler geldigi gibi kutuyu açmadan 600 TL ye vereyim.. burda 1.000 TL nin üstünde. tek farkı burdakinin garantisi var.. 400 TL fark ?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gozkopat
    gozkopat's avatar
    Erkek

bendede var kacak n97 300 e bırakırım sıyah ılgılenen olursa resım koyabılırım 

hocam ısıne tesko koydum ama serbest piyasa :)

Kalite, kimse size bakmıyorken doğru olanı yapmaktır.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mfatihbodur
    mfatihbodur's avatar
    Erkek

çok serbest oldu bu :)) canın sagolsun.. müritler bu arkadaşın ki çin malı yalan söylüyor :D:D

Toplam Hit: 1701 Toplam Mesaj: 7