folder Tahribat.com Forumları
linefolder İş - Güç, E-Ticaret, Alışveriş
linefolder Kaçak Parfumler Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

Kaçak Parfumler Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

ya ankarada bir yerde gördüm 10 liraya kacak parfum satılıyordu kutulu ambalajlı

doldurma parfüm yani d&p eyfel bargello ve benzerleri 10 lira bu nasıl oluyor ya su mu satıyorlar yoksa bitane sıktı saatlerce kokusu gitmediii

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

düşük kalite başka bir acıklaması yok

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    egultekin
    egultekin's avatar
    Erkek
    gowand bunu yazdı

ya ankarada bir yerde gördüm 10 liraya kacak parfum satılıyordu kutulu ambalajlı

doldurma parfüm yani d&p eyfel bargello ve benzerleri 10 lira bu nasıl oluyor ya su mu satıyorlar yoksa bitane sıktı saatlerce kokusu gitmediii

Hocam sen markaya para veriyorsun ve bütün parfümlerde su vardır her halde.  Ben şahsen eyfel kullanıyorum :)

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bugrahan45
    bugrahan45's avatar
    Erkek
    gowand bunu yazdı

10 tl pahalıymış burada 5 tl ye almayanı dövüyorlar.

Bengü il tuta olurtaçı sen Türk budun.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ziraatci
    Ziraatci's avatar
    Erkek

kaçak, çalıntı ne dersen de 

polise haber et hocam o zaman orjinal mal mı öğrenirsin zaten bi dahaki sefere bi başkası aynı malı satacak gider alırsın orjinalse :D 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gowand
    gowand's avatar
    Erkek

konuyu toparlayalım yani alınması gerekiyor mu gerekmiyor mu ayrıca kalitelimi kalitesiz mi bide avonun eskilerini satan vardı full speed onları sormadım ama onlarda o civardadır önerilerinizi bekliorm

with great power comes great irresponsibility ‪#‎deadpool‬
Toplam Hit: 728 Toplam Mesaj: 6