Kaçak Parfumler Hakkında Bilgisi Olan Var Mı?
-
ya ankarada bir yerde gördüm 10 liraya kacak parfum satılıyordu kutulu ambalajlı
doldurma parfüm yani d&p eyfel bargello ve benzerleri 10 lira bu nasıl oluyor ya su mu satıyorlar yoksa bitane sıktı saatlerce kokusu gitmediii
-
düşük kalite başka bir acıklaması yok
-
gowand bunu yazdı
ya ankarada bir yerde gördüm 10 liraya kacak parfum satılıyordu kutulu ambalajlı
doldurma parfüm yani d&p eyfel bargello ve benzerleri 10 lira bu nasıl oluyor ya su mu satıyorlar yoksa bitane sıktı saatlerce kokusu gitmediii
Hocam sen markaya para veriyorsun ve bütün parfümlerde su vardır her halde. Ben şahsen eyfel kullanıyorum :)
-
gowand bunu yazdı
10 tl pahalıymış burada 5 tl ye almayanı dövüyorlar.
-
kaçak, çalıntı ne dersen de
polise haber et hocam o zaman orjinal mal mı öğrenirsin zaten bi dahaki sefere bi başkası aynı malı satacak gider alırsın orjinalse :D
-
konuyu toparlayalım yani alınması gerekiyor mu gerekmiyor mu ayrıca kalitelimi kalitesiz mi bide avonun eskilerini satan vardı full speed onları sormadım ama onlarda o civardadır önerilerinizi bekliorm