folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kaçak Telefon Hakkında?

Kaçak Telefon Hakkında?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    patates
    patates's avatar
    Erkek

arkadaşlar samsung s5233 mi ne star wifi li telefon var 330 liraya .

bu telefonun aynısının wifi si olmayanını kullandım çok memnundum şimdi wifilisini alıcam deiğim gibi piyasada 330 lira fakat kız arkdaşım vanda öğretmen.

diyorki burda kaçak telefonlar var ucuz oluyo alma ben yardım ederim sana diyor.

şimdi kaçak olunca fiyat farkı nedir riski nedir güven olayı filan ben genelde böle ürünleri gider teknosadan filan alırım. 

birde telefonda kaçakçılığı önlemek için bir ton şey çıakardılar hala varmı kaçak???

benim kafa basmıyorda böyle şeylere?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Dentist
    Dentist's avatar
    Erkek

Doğudaysa olay bi halt olmaz.. 

Devletin çivisi çıkmış.

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bulusma Fatihi
    metalati
    metalati's avatar
    Erkek

kaçak telefonlarda imei sorunu yaşarsın internete girdiğin zaman telefondan gsm şirketi anlayıp kapatma sıkıntısı yaşarsın

her açtırmada sana 20 tl felan patlayabilir en iyisi orjinal alman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mezantalac
    Mezantalac's avatar
    Erkek

bende hatay da yaşıyorum burda da çok var kaçak telefon önemli olan kaçak olması değil çin malı olup olmaması kaçak diye çin malını kaktırıyorlar dikkat etsin kaçaklarda imei sorunu diyorlar ama çok nadir karşılaşılıyor eğer öyle bir sorun çıkarsada 10 tl verirsin çok iyi çakıyorlar yenisini bir daha sorun çıkmıyor ben ve benim arkadaşlar üni de nerdeyse herkes kaçak kullanıyor

"Bundan yirmi yıl sonra, yapmadığın şeylerden,yaptıklarından daha fazla pişmanlık duyacaksın.Bu yüzden, halatlarını söküp at. Güvende olduğun limandan ayrıl. Yelkenlerini rüzgarla doldur. Araştır. Hayal et. Keşfet." (Mark Twain)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Thelordmax
    Thelordmax's avatar
    Erkek

Garantisi yoktur. Arıza durumunda teknik servise gönderirsen "bilinmedik bir alet" der. İmei konusu tam bir muamma. Kapandımı sıkıntı yaratır. En iyi orjinal al kahrını çekme..

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nitrous
    Nitrous's avatar
    Erkek

samsungu hayvani bir biçimde kolpalıyorlar dikkat edin. 

<< Nitrous@TahriBaT.com >>
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RotKerim
    RotKerim's avatar
    Erkek

İmei kırılmıyor bile. 

Fuck Mobb Deep Fuck Biggie Fuck Bad Boy as a staff record label and as a mother fuckin crew. En büyük hayalimi sordu geçenlerde birisi Midtown metrosundan inip Broadwayde bir kaç tur attıktan sonra Union Square Park karşındaki Starbucksda bir kahve içmek.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mad Scientist
    AMpul
    AMpul's avatar
    Erkek
    haci kacak alicagina paralel ihracat al. Ben alalimbakalim.com dan nokia e5 aldim. hepsiburada fiyati 750 iken 485 e aldim 2 yil da ithalatci firmadan garantisi var. Bence bosver kacak filan garantili mal al. Bende hicbir sorun yok hatta win 95 kurdum solitair oynuyorum :)

What I cannot create, I do not understand. — Richard Feynman
Toplam Hit: 3095 Toplam Mesaj: 8