Kaçak Telefon (Yardım)
-
şimdi hacılar ben bi şerefsizden nokia 6300 aldım.iki gün sonra telefonu açtığımda sim kartı kaydı yapılamadı diyor .yani benim imei ölmüş aldığım şerefsizde ortalıkta yok.ben bu telefonu şimdi nasıl düzeltcem? şöyle bir şey duymuştum başka dandik bi telefonun imei sini alıyorlarmış ve benim elimdekine takıolarmı.bunu bilen varsa ve yardımcı olabilecek biri varsa nolur yardım eetsin . şimdiden teşekkürler.
-
going to go to ertan
ertanı bul o bu box ile uğraşıyordu
-
eski ım numaralrı yükleniyo bildiğim kadarıyla piyasada öyle kullanan çok adam war.
-
senin cihazının imei numarası kapanmış.. cihazın tekrardan hayata dönmesi için yeni imei yazılması gerek.. bunu da box larla yapıyorsun..
yerini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------senin cihazının imei numarası kapanmış.. cihazın tekrardan hayata dönmesi için yeni imei yazılması gerek.. bunu da box larla yapıyorsun..
yerini söylersen daha iyi yardımcı olabilirim
-----------------------------
yer olarak nerde oturduğummu?onu soruyorasan istanbul /ümraniye/dudullu -
orda tanıdık yok hoca maalesef..
herhangi bi teknik servise götürdün mü? yapamadılar mı?
götürmediysen onlara vermen şart..bunu evde yapamazsın..box lazım çünkü.. istanbul da 20 ytl den fazlaysa açtırma hoca:)
biz 10 ytl ye açarız ancak kargo ücreti sana ait olur
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------orda tanıdık yok hoca maalesef..
herhangi bi teknik servise götürdün mü? yapamadılar mı?
götürmediysen onlara vermen şart..bunu evde yapamazsın..box lazım çünkü.. istanbul da 20 ytl den fazlaysa açtırma hoca:)
biz 10 ytl ye açarız ancak kargo ücreti sana ait olur
kanka normal bi telefoncu olurmu?hıyarın bire sordum at çöpe dedi yemezler ben çöpe atçam onlarda alacak:D -
teknik servisçilere git hoca.. çoğu adam yapar merak etme.. bi de sana gün verirlerse kabul etme.hani 5 gün sonra falan al deseler.. içinden parça falan çalıyorlar :) iki dakikalık işi var cihazın.
-
ertan bunu yazdı:
-----------------------------teknik servisçilere git hoca.. çoğu adam yapar merak etme.. bi de sana gün verirlerse kabul etme.hani 5 gün sonra falan al deseler.. içinden parça falan çalıyorlar :) iki dakikalık işi var cihazın.
saol kanka süper destek oldun teşekkürler bunları öğrendiğim iyi oldu ben yarın hallederim saol yorum yapan herkese tşkler