Kaçak Telefonum Vardı Imeı Yüzünden Kapandı Ne Yapabilirim?
-
slm murid kardeşlerim ben bundan 1 sene önce kaçak telefon almıştım telefon ımeı nedeniyle bi kaç kere uyarı verdi ama yeni ımeı atmıştım ancak telefon bugun kapandı acaba çözümü varmı ne yapabilirim teşekürler..
-
ben açtırtmıştım şimdi konsolosluga mı gümrüğemi ne tam net hatırlamıyorum gidiyon yurtdışından aldığın faturayla bi kayıt yapdırıyosun sonra ordan sana bir belgel veriyolar türkcell extra veya avea extraya gidip başvuruyon o belgeyle açıyolar kullandıgın operatorun müşteri hizmetlerini ara dah yardımcı olurlar
-
yine bir sokak telefoncusuna götürsen hallederler herhalde :|
-
telefoncu yeni bi imei numarası çakıyor bununda ücreti 20 olması lazım yada denemedim ama spider man die bi program var yeni imei kendin atıyorsun
-
Telefonunun markasını söylersen uyumlu bir imei create programı bulup tabi usb yada com kablon varsa bu işi kendinde halledebilirsin diye düşünüyorum ben.
-
Shimarik bunu yazdı:
-----------------------------
Telefonunun markasını söylersen uyumlu bir imei create programı bulup tabi usb yada com kablon varsa bu işi kendinde halledebilirsin diye düşünüyorum ben.
Hali hazırda bununla ilgili dökümantasyon varmı ?
-
TxT bunu yazdı:
Hali hazırda bununla ilgili dökümantasyon varmı ?
Bu tarz programlar genelde çok ufak boyutlu olup içerikleri çok az mesala bir ifone için geçenlerde arkadaşımla denedik program adını unuttum ama bulabilirim bağlantı sağlandıktan sonra direk üret ve aktar gibi bir kaç commanbutonu olan basit programlar özel bir dökümantasyona gerek olduğunu düşünmüyorum. -
yılda 1 sefer yurtdısına çıkmış olan pasaporta kaydettirebilirsin telefonu.
ya da telefoncuya gidip yeni tel alırsın kötü bi şey 50-60 milyona onu hiç açmadan imei'sini değiştirirsin. -
Nurky bunu yazdı:
yılda 1 sefer yurtdısına çıkmış olan pasaporta kaydettirebilirsin telefonu.
ya da telefoncuya gidip yeni tel alırsın kötü bi şey 50-60 milyona onu hiç açmadan imei'sini değiştirirsin.
-----------------------------programın adı neydi ya ziphone miydi neydi..