Kaçırılan 8 Asker İle DTP İlişkisi
-
Bu askerlerden biri DTP'den Ahmet Türk'ün yeğeni bir diğeri ise yine DTP'li bir millet vekilinin kocasıymış.
Diğer kaçırılan askerlerden birinin şehit asker Mehmet Cücük'le arkadaşlığı varmış.
Flash Haberde gösterildi.
-
sevgili muridler yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama askerlerimizi dtp nasıl kurtardı anlamadım adamlar ellerini kollarını sallaya sallaya gittiler adamları elleri ile koymuş gibi buldular imza atıp geldiler. bu durum pkk için yarar sağladı. çünkü kendini dünya basınında konuşup anlaşacak türde gösterdiler ama içi bizi yakıyor. aklımda bazı sorular var bunları cevaplayabilirseniz çok sevinirim
1. DTP'liler pkk ile bağlantılı olduklarını saklamadıkları halde milletin vekili nasıl olabiliyor? Kimse nasıl bişey yapmadan oturuyor?
2. Irak pkkyı bulamıyoz diyo sonrada askerlere götürüyorlar. Bu nasıl bir bulamama?
3. TSK bunun böyle olacağını düşünemedi mi?
-
Emrow bunu yazdı:
-----------------------------Bu askerlerden biri DTP'den Ahmet Türk'ün yeğeni bir diğeri ise yine DTP'li bir millet vekilinin kocasıymış.
Diğer kaçırılan askerlerden birinin şehit asker Mehmet Cücük'le arkadaşlığı varmış.
Flash Haberde gösterildi.
-----------------------------hacı milleti yanlış bilgilendiriyosun.. dtplinin kocası asker falan değil.. orda ya cümle hatası var yada haberi tam anlamamışsın... o karının kocası bir ibneymiş ( pkk ).. öyle dedi dimi kanallarda :)