folder Tahribat.com Forumları
linefolder Derin Konular
linefolder Kadavranın Gözyaşları-2

Kadavranın Gözyaşları-2

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Hangimiz sevdi seni böylesine içten ve derinden. Eski sevgili deme bana boşuna.Eğer kalbin hala onu zikrediyorsa hiç eskimemiş ki sende ama unutma sende eski sevgilisin şimdilerde. Sen benim Tanrı’dan tek dileğimdin ve  kabul olan tek duam. Tanrının yerini bilmediğimden ellerimi çaresizce havaya kaldırıyorum. Konu başlığı yine sensin, eski sevgiliyi lügata sokanadır bedduam…

Söyle o mu sardı kalbinin kanayan yaralarını? O mu gözlerinin içine bakarken uyuya kaldı huşu içinde? Gözlerin pınara nisbet yaparcasına akar iken; sırtında ki el kimindi söyle? Issız ve soğuk gecelerde, süpernova gibi benliğini aydınlatan ve ısıtan o muydu ki.Kabul suçluydu ve bencildi asi ruhum. Sen öylesine bendeydin ki sana dokunan ellerimi kıskanır olmuştum. Sana sadece ben dokunabilir ve sadece ben bakabilirdim.Çünkü seni gözlerimin siyahında sadece kendime saklıyordum. Ta ki sebepsizce gidene kadar…

Müzik avutmaz biliyorum hatta deşer bazı bazı ciğerlerimi. O yüzden bir yok oluşun resmini yapmaya çalışıyorum. Karşımda bir vesikalık fotoğrafım, biraz yağlı boya ve bolca gözyaşı. Sebepsiz gidişlerin ardından kalanları düşündün mü hiç? Kilometrelerce yüzüp geri dönen dalgaları, ya da sadece bir dalgayı bekleyen sahilleri düşündün mü? Sen hiç gelmemişsin ya da hiç sevmemişsin. Çünkü kuru bir sahil lazımdı sana. Bana da çoşkun dalgalar. +51 dereceyi gösteriyor termometreler hala kalbimin ortasında ki çölde. Şimdi söyle bundan daha güzel bir bitiş resmi düşünülebilirmiydi?

Ama…

Ama biliyorum attığım dikişler tekrar atacak. Yamadığım öpücüklerim eskiyecek ve küçük bir kedi yavrusu gibi yine merhamete muhtaç kalacaksın. Hadi gel artık kurduğum köprü bombalanmadan, yorgun yüreğim başka bir aşk yobazı tarafından yağmalanmadan. Ellerim buruşmadan, dizlerim hala tutuyorken gel.

Belki…

Belki hiç gelmeyeceksin bir ömür boyu. Adımı bile anmayacaksın, belki önüne bol hakaret içerikli sıfatlar ekli cümleleerinin en bilinen öznesi olacağım. Sen de hep masamın karşı sandalyesinde,ya da rakı kadehimin arkasında duran bir çerçevede ama hep gözlerimin siyahında olacaksın. Boşuna uğraşma artık. Adımı zihninden, kokumu bedeninden söküp atabilirsin ama ruhunun orta yerine attığım imzamı asla silemeyeceksin…

Saygılarımla

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Z-CHAN
    Z-CHAN's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Benim de yazasım geldi şimdi ^^

.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Yine güzel olmuş (:

Ama yaşanılanlar bir kadavranın ağzından çıkmamış sanki

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RuzgaR
    RuzgaR's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Başlığı beğenmedim,

Eski yazılarına göre cümleler beğenilme telaşıyla eğilip bökülmüş kanaatimce...

Yazı insanın içine işlemese de başarılı olmuş tebrikler...

Aşk,Tanrı"nın Nefesini Hissetmektir!
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

NovalgiN bunu yazdı:
    -----------------------------

Yine güzel olmuş (:

Ama yaşanılanlar bir kadavranın ağzından çıkmamış sanki

Mal gibi ortada bırakılan arkadaşımı telkin etmek isterken kendimi onun yerine koydum.Biliyorum bu bir psikoz türü aslında ama o çaresizliğini anladığımı anlatmaya çalıştım biraz...

kontrol edebilir olduğum savaş, kontrolüm dışında ki barıştan her zaman daha iyidir...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

Kardeşim yazını ilk defa okudum harbiden çok güzel kapağım kaydı :)

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DanLev
    DanLev's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

SanitariuM bunu yazdı:

Sanırım bu bir iltifattı:D:D:D

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SanitariuM
    SanitariuM's avatar
    Erkek

HannibALgan bunu yazdı:

SanitariuM bunu yazdı:

Sanırım bu bir iltifattı:D:D:D

evt:):)

" Bir Türk dünyaya bedeldir " Mustafa Kemal Atatürk.
Toplam Hit: 1248 Toplam Mesaj: 8