Kaderime Mektup

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

Merhaba,bugün nasılsın ?Sahi unutmuş hatırlamıyorum;Ben senin için buraya geldiğimden beri hayli uzun zaman oldu "gün" diye birşey varmıydı orda ?
    Biliyor musun,burada var..Her gün bir öncekinin aynı olsada,hatta çoğu zaman giderek daha beter vursada düşlerime düşlerime gün diye birşey var burda.
    Bir de yarın dedikleri birşey var kendisinden varlığı ve yokluğu hakkında bir bilgi alamasakta..

Buranın yerlilerini anlamak hayli güç biliyor musun?Birşeye yarın diyorlar fakat o yarın geldiğinde ona artık bugün diyorlar.
    Olmayan birşey mi bu yarın yoksa sadece gerçekleştiğinde adı mı değişiyor bilmiyorum,anlamıyorumda ama anlamış gibi yapıyor,uyum sağlamaya çalışıyorum.
    Çünkü buranın ahalisi kendi yarattıkları kavramları anlamayanlara akli dengesi bozuk gözüyle bakıyor,korkuyorlar öyle baktıklarından korkutmamak için "deli" taklidi yapıyorum bende..

Aslında ne kadar bahsetmek istemesemde sana bu oyun dünyasından,harikalar diyarından hatırladığım sayılı "an" lardan başka birşey kalmadığından belleğimde mecburum sana buradan bahsetmeye
    yoksa cidden yazacak şey bulamayabilirim :)

Sahi ilk kez yazıyorum sana değil mi..Daha öncede yazmıştım ama sen sandıklarıma..Senin hakkında yanılmak ne akdar acıymış,hata affetmiyormuş kalbim bu konuda sindire sindire öğrendim bu gerçeği sen sandıklarımda..
    Her aldanışım ihanetti sana,farkındayım ve gerçekten özür dilemek isterdim ama inan o kadar zorduki sensizlik ilk ağladığım andan itibaren anlamalıydım bunu ama o zamanda bebektim..
    Şimdi sana bir de bebeğinne olduğunu anlatmam gerekecek değil mi..Merak etme uygulamalı olarak öğreneceksin oraya geldiğimde :))
    Şaka bi yana hani ben buraya gelemden önce tüm yaratılmışların en mutlusuyduk ya,işte o mutluluğu daha da arttıracak bir şey bebek.Biliyorum sen şimdi daha ne kadar mutlu olabiliriz ki diyorsundur
    anla işte o kadar ulvi birşey bebek yapmak.Yapmak mı ?Bir olayı gerçekleştirme işine yapmak diyorlar Güzelim ben sana anlatmaktan hislerimi dökemiyorum ama.Neyse şimdilik yazayım gelince sana,hayran kaldığın tatlılığımla,türlü türlü beznetmelerim
    ve akıl oyunlarımla analtacağım bizzati :))

Ben mi nasılım ? Nasıl olsun walla dünya hali :))İşe girdim çalışıyorum kadrolu elemanı oldum sensizliğin :))Sensizlikten bil bahsederken gülebiliyorsam bil ki o kelimenin içinde "sen" geçtiğini görmemdendir.Sen'den sonra gelen isimden sıfat,sıfattan isim yapma ekleri gibi
    eklere takılmıyorum ;)Senden sonra gelenler üzdü çünkü hep..Oysa ben,daha eve gelemden önce düzensiz yok olma seanslarımın birindeyken sen düşünce aklıma ansızın var olma seansına dönüştü yok olma seansım,ama daha da önemlisi ne biliyor musun senden sonra gelecek herkesin üzeceğinide adım gibi bilmem,sen gibi,anlamam.
    Üzmeyen olmaz mı ? Elbette olur,seven olmaz mı ? Elbette olur ama buradaki kanunlarla aşık olmak,sevmekle bizim bildiğimiz aşk arasında uçurumlar var.Buradakiler elde edemediği içins eviyor genellikle,bazılarıysa kıskandığı için,kimileride yasak olduğu için..Kimi zamanla hepsini birden yaşıyor..
    Oysa göremiyorlar aslında sevdikleri şeyin olmayan şey,kıskançlık ve yasağın kendisi olduğunu...

En çok bundan korkuyorum inan,inan en çok !!!Yazarken bile hissetmişsindir ne akdar çok korktuğumu.Evet,en çok olmayan şeyi sevmekten korkuyorum çünkü ben istemek için yaradılıp elde edememekten içi içini yiyen nefis kölelerinden olmak istemiyorum.Onlar nasıldır biliyor musun;Allah şahit ya,severler hem de deli gibi severler
    o kadar yoğundur ki hisleri bir ortama girdiklerinde alıcıları açık her ruha hissettirebilirler içindekileri düşün o denli !

Ama gel gelelim istediklerini verse ona seni beni yaradan,ve elleri avuçları içinde hissettirecek kadar da sevse kendilerini o çok istedikleri VAZGEÇERLER.
    Sorsan asla derler ama gerçekleşse dayanabildikleri yere kadar dayanıp sonunda vazgeçer ve kendilerinden nefret ederler,haklıdırlarda bu nefretlerinde çünkü evet,cidden zordur insan olmak,insan olmak koyar adama..Ama onun zorluğunuda atlatırlar zamanla,kendilerince bahaneler bulurlar bir zamanlar sevgisine layık olamadığı için kendilerini yerin dibine soktukları için
    beni gerçekten sevmemişki derler,bir şekilde kusur kabahat ararlar çünkü ondan nefret edecek birşey bulamazsalar bu yükün altından kalkamayacağını bilirler,zamanla gerçektende sabit kalamazlar ben de oynadım çizgimden ve sana sabit kalabileceğimin sözünü veremiyorum çünkü yine onlardan biri olmaktan korkuyorum.Kendine verdiği sözü bile unutuyor insan sana verdiğim
    sözden dönmeeyceğime emin olabilmem için daha hayli büyümem gerekir sensizlikte.Kısacası olmadığın içins evmek istemiyorum seni,sırf imkansız olduğun yada olup olmadığın belli olmadığı içins eversem seni bu nefsimin isteyip durduğu şeye yenilmekten başk ne olur ki ?Bebeğin (ki yapacağımız şeydir hatlirlatayım:) bir oyuncak için ağlayıp zırladıktan sonra annesinin
    alıp ona vermesi belli bir zaman sonrada sıkılıp atması onu..Ben bir fark göremiyorum.İşte burdaki aşkların çoğu böyle ne kadar inkar etselerde..Bundandır dünya kızlarına aşık olmanın beni mahvetmesi.Birini sen sanıyorum,sana susuzluğumdan serap görüyorumgittiklerinde hafif irkilyorum ama serap bitmiyor öyle kolay kolay düşlenen sen olunca...Sonra hiç sevmemeiştim diyorlar,sen bana acıdan başka
    birşey vermedin vs. inanmıyorum aslında zamanında sevmişlerdi ama şimdi vazgeçebildiklerini görünce demek ki sevmemeişim diyorlar ve inanıyorlar kendi söylediklerine de insanlar asla itiraf etmiyorlar o gerçeği kendilerine,böyle avutuyorlar kendilerini görüyorsun ya işte...

Oysa biliyorum herşeyden vazgeçebilir insan,hem de herşeyden !Çünkü kendisine verilmediği için başka şansı kalmaz vazgeçmekten ama benim savaşım bana henüz verilmemeiş birşey için.Ben de vazgeçebilirim senden hemde şu an şu yapayalnız odada ama ben sana mecbur olduğum için seçmiyorum seni,seni seçmem mecbur kılıyor bana seni.

Seni rüyamda ilk gördüğüm an geldi aklıma hatırlıyorsundur yıllar yıllar önceydi okula yeni başlamıştım daha.Yüzünün nurdan olduğu saçtığı ışıktan belliydi ama yüzünü ne o zaman hatırlayabiliştim nede şimdi...Uzun saçlarını hatırlıyorum,evet uzun saçların vardı senin.Hava kasvetliydi hemde en kasvetlisinden gök kapkara bulutlarla dolu ve soğuk esiyordu rüzgar.Tüm dünyayı ufkuna almış bir saat kulesinde
    nedeni muamma ama beklemem gerektiğini biliyordum.Sen geliyordun sonra ve beni öpüyordun işte o zaman anlamıştım sen olduğunu,yüzünün nurdan olmasından değil çünkü çok melek görmüştüm ben çocukken,kirlendikçe insan melekler göstermiyor yüzünü tüyalarda artık, hak etmiyorsun der gibi..
    Sen beni öptükten sonra bir daha hiç bri dudadığı öpmek istemediğimde anlamıştım sen olduğunu..Çok değil,kirlenmeden de önce,hemen ertesi gece yine görmek istemiştim seni rüyada olsa çünkü sen bu dünyaya ait olamaycak kadar üstün bir yaratılışa sahipsin,ama olmamaıştı,gelmemeiştin o geceden beri ne kadar odaklandıysam seni görmeye dalmadan önce rüyalara,yine de olmadı..

Kısacası aklımın bana oynadığı bir oyun,bir hayal olabileceğin ihtimali beni deli etsede,tüm ihtimalleri bilerek ve görerek gelmek istiyorum sana çünkü sadece her ihtimali gören,düşünen bir beyin sabit kalabilir fikrinde.İnsanlar değişmez aslında sen yanlış tanırsın onları,onlarda kendilerini tanımaz zaten zamanla önlerine farklı seçenekler çıkmadıkça bu yüzden dünü bugününe uymaz,GÜVENİLMEZ insanlara.
    İnsan halimle sevemem seni,sevmemeliyim !Sadece sevdiğimi sanmışım derim diğerleri gibi..İnsan üstü olmam lazım çünkü sensizlik çok zor birini daha sen sanarsam düşerim,düşersem yanarım.

Yanmak dedimde,benle beraber yanan tekşey sigaram şu sıralar hani arada varlığını hissettirsen ? Beni öpüşünle,platoniklerimi saymazsak 7 sene gitmiştim bi 7 sene daha ömür versen bana ??

Az önce dediklerimi dikkate alma öyle içlendim ondan dedim,dedim ya sevgilim halen insanım ruhumuda bilsem...Belkide hayalsin sen,yalnızlığın doğurduğu bir hayal.Seni tanımıyorum bile tek hatırladığım üstün fıtratına layık olabilmek için ruhumu oyun bahçesinde olgunlaştırmam,eğitmem gerektiği o bile hayal meyal...
    Bir hastalık varmış burda bilmem ne bozukluğu olan beyinler hayalini kurduğu şeyleri belli bir zaman sonra gerçekmiş gibi hatırlıyorlarmış.Çok üzülmüştüm bunu ilk duyduğumda ama artık biraz daha eminim insanların ne akdar kaçık olduğundan o yüzden pekte inanasım gelmiyor bu hastalığı taşıdığıma keza bugün için yarın olan,yarında bugün değilmiydi onlara ?Bugün için yarın bir hayalden ibaretken,yarından sonraki
    gün için dün olan hayal gerçek değilmiydi ¿?

Dünya hali işte ey en beklenen,yatıp uyumam lazım şimdi.Hayal misin gerçek mi bilmiyorum,bildiğimi söylesem de inanma zaten sakın bir aldanış daha yaşayıp sensizliğe yenilip,ihanetlerime ihanet katabilirim sana !Tek şey biliyorum sen de yarın gibisin aslında birazda..Bugün ne kadar hayalden ibaret olsanda terazilerim tartılıp kazananlardan olduktan sonra bugünün yarını olursun bana tek bir fark olur arada;
    Bugünle yarın ayrı ayrı değil,birleşerek yaşar sonsuzluk yolunda.Bugün için hayalsen yarın gerçekleşiip kaderim olabilirsin.Ya Kader olmalı adın bu sınavda ya da kaderim olmalısın ebedi,bu sınavdan sonra..

Troubles'll come & they'll pass
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    WebJas
    WebJas's avatar
    Erkek

Güzeldi Hocam Ellerine Sağlık.. kader :/

bilmediklerimi ayaklarımın altına alsam başım göğe ererdi..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lupin
    Lupin's avatar
    Erkek

Hislerinde, düşüncelerinde, yazdıklarında kendimi sık sık gördüm..

Hocam ellerine, zihnine, yüreğine sağlık!

Mümkünse kendim için alabilir miyim yazını ?

Rus ile aldatmayanı etmeli takdir,tek biri ile uslanmayanın hakkı köçektir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

hoca uçmuşun yaa (: bu hızla marsa filan gidersin.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Nikoteen
    Nikoteen's avatar
    Erkek

alabilirsin tabi telif hakkı olmaz duyguların hissedebilen herkesindir yazılmışlar,yazılacaklar.

Troubles'll come & they'll pass
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NovalgiN
    NovalgiN's avatar
    Erkek

Güzel bir özleştiri olmuş dostum (:

Bu gün günlerden dün. Senin için, benim için, zaman kavramını yitirmiş herkes için..

Yağmur dindi, yağmura inandık.|www.birboluiki.net
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Roronoa
    Kreyzi
    Kreyzi's avatar
    Erkek

Eline sağlık niko güzel olmuş 'alıntı' yaptım

Eğer hayatım bir film olsaydı, ya uyuyakalır ya da yarısında çıkardım.
Toplam Hit: 1657 Toplam Mesaj: 7