folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Kadıköyde Oturan Yardımsever Mürid Varmı?

Kadıköyde Oturan Yardımsever Mürid Varmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek

merhaba

bi arkadaşımın kimliğiyle ilgili sorunu var kaybetti ve çıkartamıyor.

kadıköy nüfus müd de bi tanıdık buldu kadıköyde oturan birini bulursan hemen hallederim dedi adam. bi iki saatliğine sizin evinizde oturuyomuş gibi göstericek kendini açıkçası.sonra alıcak başka bi yere

normal gitsin kaybettim desin alsın diyenler içinde açıklayayım:

normalde kimliği kaybedince muhtarlıktan kayıp belgesi alıyoruz.ama arkadaş herhangi bi muhtarlığa kayıtlı değil, ikametgahı yok.son oturduğu yere yeni taşınanlar sildirmiş bunu.herhangi bir yere kaydolmak içinde kimlik gerekiyo, kimliksiz kaydolmaya kalkınca nüfus müd. polis gönderip oturduğu yeri kontrol etmek istiyoki buda 3 ay sürüyo. çocukta iş buldu bugün halledip evrakları yetiştiremezse işe giremiycek falan işte

bende tbt ye konu açayım belki bi mürid çıkar diye düşündüm

black implies white, self implies other, life implies death.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mavitutku
    mavitutku's avatar
    Erkek

ona kimse yardım etmez hocam güvenmez, atıyorum adamın  borcu vardır, eve haciz gelir. yardım eden kişi mağdur olur.

Sabahları HeRo Akşamları MeRrO
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

ona kimse yardım etmez hocam güvenmez, atıyorum adamın  borcu vardır, eve haciz gelir. yardım eden kişi mağdur olur.

burda oturmuyo dediğinde bi halt olmuyo o tür durumlarda. ayrıca 1-2 saat içinde başka bi yere aldırıcak zaten kendini eleman

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    birgaripaskbestesi
    birgaripaskbestesi's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı

burda oturmuyo dediğinde bi halt olmuyo o tür durumlarda. ayrıca 1-2 saat içinde başka bi yere aldırıcak zaten kendini eleman

bir iki saat içerisinde geri aldıramıyorsun, prosedüre göre 45 gün geçmesi gerekiyor. dediğin konu zor bişi değil aslında da yardım edecek biri çıkmalı.

gariplikten arta kalan zamanların yüksündürdüğü bir yalnızlık benimkisi... http://www.gezgin.web.tr
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo

Hocam hiç bir kayıp belgesi vs. almadan alabiliyor ben öyle almıştım gittim dedim kaybettim kimliğin arkasına kayıp yazıldı gittim 45 lira mı ne ödedim devlete çıkarttım yani 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Apolitik
    Apolitik's avatar
    Erkek
    mavitutku bunu yazdı

Ne yaptın hocam evin tapusunu adamın üstüne yapmıyosun adam adına evi ipoteklemiyosun altı üstü ikametgah veriyosun :)

Apolitik tarafından 07/Kas/14 09:53 tarihinde düzenlenmiştir

Şeyh uçmaz, mürit ot çekmiştir.
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek

hocam annem de kimliğini kaybettiğinde belge filan götürmeden yenisini çıkartmıştı. doğrulama adına bikaç soru dormuşlar o kadar. ama ben kimlik yenilemeye gidince muhdtardan belge istemişlerdi, garip bi durum. eğer vakti varsa bi gidip şansını denesin.

test 1 2
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    hsyN bunu yazdı

hocam annem de kimliğini kaybettiğinde belge filan götürmeden yenisini çıkartmıştı. doğrulama adına bikaç soru dormuşlar o kadar. ama ben kimlik yenilemeye gidince muhdtardan belge istemişlerdi, garip bi durum. eğer vakti varsa bi gidip şansını denesin.

pazartesiden beri ugrasiyor cocuk denemedigi sey kalmadi :/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HeyQirs
    HeyQirs's avatar
    Erkek
    nurulmac11 bunu yazdı
    mavitutku bunu yazdı

direk baska bi yere aldırsın hocam o zaman kımse yapmaz boyle guzellık yada sen yapıcan kendı ıkamet ettıgın yere

forumda yazmıyorum artık okuyorum yeter adam olana.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nurulmac11
    nurulmac11's avatar
    Erkek
    konu up olsun hhem de bi ekleme yapayim
    arkadas yardimci.olacak.kisiye 150 lira odeyecek

Toplam Hit: 1065 Toplam Mesaj: 10