Kadın Dilencinin Prostat Yalanı (Trajikomik)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=NXpdGQKu_2s

Ulen ne insanlar var ya...

Prostat da boşaltım sisteminin sonnuda mesane ve dış ıdrar kanalı arasında bulunan kestaneye benzeyen :D:D bir organdur .

prostat bir hastalik degil VE En ÖNEMLİ nokta tüm erkeklerde bulunan bir organdur VE SADECE ERKEKLERDE BULUNAN bir salgı bezi ce sex organuıdur. kadınlarda prostat ve prostat işlevi gören başka organ yoktur. :D

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HighElf
    HighElf's avatar
    Erkek

ATV de veya başka bir yerde nerde izlediğimi hatırlamamakla beraber bir uzmanı konuşturuyorlardı TV de. Uzmanın dediğini az çok hatırlıyorum, şimdi bu çift cinsiyetlikli doğma olayı varya (Allah korusun) ondan kaynaklı kadın prostat hastaları olabiliyor. Şimdi bu çift cinsiyetli doğanlar hem kukusu hem de aleti olmayabiliyor aynı anda, gormonlara göre yüzdelikle ölçülüyormuş bu iş. Mesela % 85 kadın %15 erkek olabiliyormuş. Tıbben bu birey kadın sayılıyor. Haliyle yarım yamalak sahip olduğu erkeğe has organların rahatsızlanmasıyla da prostat olabiliyormuş

Bu yüzde olaylarında tıp okuyan bir arkadaşım şey demişti. Olimpiyat oyunlarında böyle hermafroditlerin yüzdeliklerine göre kadınlar klasmanında mı erkekler klasmanında mı oynaması gerektiği belirleniyormuş.

Ordaki bayanı savunduğumdan değil ama prostat olan kadın denilince bunlar geldi aklıma, saygılar...

Bir Arnavut atasözü der ki: Burri pa arme si gruaja pa breke ! Silahsiz adam donsuz kadin gibidir !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AmoR
    AmoR's avatar
    Erkek

doğdur ama biliyosun bizim dilencileri numara alayi yok bacagini kıvırmalar yok körüm

bizim burda bi adam var dileniyor  15 yildir ayni şeyi diyo :D benim 2 oglum var 2side askerde allah rizasi için dayi diyorum 15 yildir gelmedilermi bu cocuklar :D

AmoR tarafından 29/Eyl/12 20:58 tarihinde düzenlenmiştir

Those who speak know nothing,And find out to their cost, Like those who curse their luck in too many places, And those who fear are lost...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    31 yaşında emekli
    ajan1111
    ajan1111's avatar
    Erkek

öyle demeyin nan. çok istikrarlılar bu konuda. her zaman yaz kış aynı yerde bulursun bunları. çalışsalar bu kadar dakik olmazlar.

Kayalardan kayarım yoktur benim ayarım (;
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jilet_Boris
    Jilet_Boris's avatar
    Erkek
    AmoR bunu yazdı

doğdur ama biliyosun bizim dilencileri numara alayi yok bacagini kıvırmalar yok körüm

bizim burda bi adam var dileniyor  15 yildir ayni şeyi diyo :D benim 2 oglum var 2side askerde allah rizasi için dayi diyorum 15 yildir gelmedilermi bu cocuklar :D

onların askerlik bitmez hacı :D

Toplam Hit: 1290 Toplam Mesaj: 5