Kadın Dilencinin Prostat Yalanı (Trajikomik)
-
http://www.youtube.com/watch?v=NXpdGQKu_2s
Ulen ne insanlar var ya...Prostat da boşaltım sisteminin sonnuda mesane ve dış ıdrar kanalı arasında bulunan kestaneye benzeyen :D:D bir organdur .
prostat bir hastalik degil VE En ÖNEMLİ nokta tüm erkeklerde bulunan bir organdur VE SADECE ERKEKLERDE BULUNAN bir salgı bezi ce sex organuıdur. kadınlarda prostat ve prostat işlevi gören başka organ yoktur. :D
-
ATV de veya başka bir yerde nerde izlediğimi hatırlamamakla beraber bir uzmanı konuşturuyorlardı TV de. Uzmanın dediğini az çok hatırlıyorum, şimdi bu çift cinsiyetlikli doğma olayı varya (Allah korusun) ondan kaynaklı kadın prostat hastaları olabiliyor. Şimdi bu çift cinsiyetli doğanlar hem kukusu hem de aleti olmayabiliyor aynı anda, gormonlara göre yüzdelikle ölçülüyormuş bu iş. Mesela % 85 kadın %15 erkek olabiliyormuş. Tıbben bu birey kadın sayılıyor. Haliyle yarım yamalak sahip olduğu erkeğe has organların rahatsızlanmasıyla da prostat olabiliyormuş
Bu yüzde olaylarında tıp okuyan bir arkadaşım şey demişti. Olimpiyat oyunlarında böyle hermafroditlerin yüzdeliklerine göre kadınlar klasmanında mı erkekler klasmanında mı oynaması gerektiği belirleniyormuş.
Ordaki bayanı savunduğumdan değil ama prostat olan kadın denilince bunlar geldi aklıma, saygılar...
-
doğdur ama biliyosun bizim dilencileri numara alayi yok bacagini kıvırmalar yok körüm
bizim burda bi adam var dileniyor 15 yildir ayni şeyi diyo :D benim 2 oglum var 2side askerde allah rizasi için dayi diyorum 15 yildir gelmedilermi bu cocuklar :D
AmoR tarafından 29/Eyl/12 20:58 tarihinde düzenlenmiştir -
öyle demeyin nan. çok istikrarlılar bu konuda. her zaman yaz kış aynı yerde bulursun bunları. çalışsalar bu kadar dakik olmazlar.
-
AmoR bunu yazdı
doğdur ama biliyosun bizim dilencileri numara alayi yok bacagini kıvırmalar yok körüm
bizim burda bi adam var dileniyor 15 yildir ayni şeyi diyo :D benim 2 oglum var 2side askerde allah rizasi için dayi diyorum 15 yildir gelmedilermi bu cocuklar :D
onların askerlik bitmez hacı :D