Kadin Kokusu - Al Pacino
-
Al Pacino "Kadın Kokusu" filmi unutulmadı bence Sinema Tarihinin En İyi Filmleri listemde diğer iki olağanüstü filmleri olan "ScarFace" ve "GodFather I-II-III" ile birlikte yazmıştım...Az önce gene izledim , gene yayınlansın gene izlerim..Sinema tarihinde Marlon Brando dan sonra onun gibi hatırlanacak olan en iyi aktörü Al Pacino dur... İzleyenlerin yorumunuda aynıdır eminim..

-
Evet Onayliyorum ...
-
bi kac filimde ben söylüyüm.
1.Men of honor(Zenci birinin Abd donanmasına katılmak için gösterdiği cabayı anlatıyor.
2. Esaretin bedeli(Sucsuz yere girdiği hapiste başına türlü işler gelip sonunda hapishanenin muhasebesini tutup çümle alemi kazıklayıp imkansız bir şekilde kacan adamın hikayesini anlatıyor sanırım 18 sene tünel kazmıştı)
3.Escape from alcatraz..(Buda gene bi mahkumun alcatraz dan kazılmaz tabularını nasıl yıktığını anlatıyor..
4.Harry potter 1 - Harry potter 2 (Bir cocuk filmi olmadığı konusunda kesinlikle duruyorum. Hele ikincisinde kurgular görüntüler sahneler manyak)
5.Tabi Matrix ve Lord of the ringsi unutmamak lazım.. Birde titanic. (bunları atık ezberledikde arşivlik amaclı.)
bu arada gotfather alpacinonun mükemmelliğinin kanıtı tabiki ;)