Kadına Eski Aşkı Unutturulabilir Mi?
-
Meraktan soruyor değilim ciddi ciddi sağlam bir ilişki yaşamış ama karşı cinsin birden götleşmesi sonucu
aşkıyla ortada kalmış birisine o aşkını unutturmak ya da en azından unutmasa bile aşkını söndürmek için son teknoloji ürünü yöntemler mevcut mudur?
Bu konuda başarı hikayeleri yazmak isteyen arkadaşlar var mıdır? Ya da bayan müridler püf noktalardan bahsedebilir mi?
Yoksa bu uğraş boşa kürek çekmek midir? Döktürün bakalım :)
-
güveniyorsan kendine kimin ne yaşattığı önemli değil mutluluğunda acınında bir üst seviyesi her zaman vardır..sadece zaman ve anlayış gerekli..
-
kadın ilki
erkek sonu
unutamaz
-
Prometheus bunu yazdı:
-----------------------------
kadın ilki
erkek sonu
unutamaz
-----------------------------kadınlar hep ilklere önem verir. mesela; ilk buluşma günü saati tarihi yeri mekanı üzerinde ne olduğu, ilk sevişmeyi, ilk tanışma anını vs şeyler.
erkekler ise tam tersi hep sonuçla ilgilenir. mesela; en son ne zaman görüştük, en son ne zaman seviştik, en son ne zaman beni rahat bıraktın, en son ne zaman kavga ettik, en son nerede kalmıştık gibi :)
kısaca iki cinste birbirisinden çok farklı ikiside alabildiğince gerizekalı. gerizekalı çünkü; ne bir şeyin ilki vardır nede sonu. ama erkekler daha şanslıdır çünkü hep sonuca bakarlar.
tekrar kısaca demek gerekirse; sen karşındakine yaşamadığı bir ilk yaşatırsan o kız sıfırlar ve her şeyin ilki sende görür. Sende sonuç olarak mutlu olursun :)
-
aslında uzun süredir ders yazmıyorum. kadın ve erkek üzerine bi yazımı yazsam napsam. yine mi saçmalasam :)
-
Free_Mans bunu yazdı:
aslında uzun süredir ders yazmıyorum. kadın ve erkek üzerine bi yazımı yazsam napsam. yine mi saçmalasam :)
-----------------------------aman hoca aman =D
hem yukarda özet vermiştim sen onu niye uzadıya verdin ki =D
-
ben hatun deilmiyim yoksa bende mi sorun war ben hiç bakmıom ilklere falan ama şu war kadınlar asla unutmaz mesela 1.5 yıllık ilişkim adamın hayatındnda ilk kez tatile gitmesi we sırf o tatili güzel geçirmek için benden tek msjla ayrılma isteğinden sonra onu tam 3 yıl süründürdüm tabi dönmedimde aşk dediiniz olay kadında sadece zamanla geçen bişi onun haricinde geçmio maalesef we unutmuoruzda biraz ukalaca olucak ama bu konular kadının hakimiyetindedir
-
irwa bunu yazdı:
ben hatun deilmiyim yoksa bende mi sorun war ben hiç bakmıom ilklere falan ama şu war kadınlar asla unutmaz mesela 1.5 yıllık ilişkim adamın hayatındnda ilk kez tatile gitmesi we sırf o tatili güzel geçirmek için benden tek msjla ayrılma isteğinden sonra onu tam 3 yıl süründürdüm tabi dönmedimde aşk dediiniz olay kadında sadece zamanla geçen bişi onun haricinde geçmio maalesef we unutmuoruzda biraz ukalaca olucak ama bu konular kadının hakimiyetindedir
ukalalık değil bunu hakimiyeti kabul etmeyen erkekler gerzektir bence.
kadın isterse ........... -bu noktaların yerine yazılabilecekler bu hakimiyetin göstergesidir bence.